Ripple

En af de første ting, som spillere skal vide om Ripple, er, at det dybest set er cryptocurrency. Kryptoen kaldes XRP, men den kaldes almindeligvis Ripple, navnet på den hurtigt voksende betalingstjeneste, der bruger XRP til globale pengeoverførsler.

Tjenesten blev etableret i 2012, hvilket gør den til en relativt ung betalingsmetode for de fleste spillere. Det er ekstremt hurtigt og sikkert, ligesom andre kryptoer i omløb som Bitcoin og Dash. Overførsler foretages gennem RippleNet, hvilket normalt kun tager sekunder overalt i verden. Som for de fleste kryptoer skal du jævnligt tjekke priserne for XRP, før du indbetaler eller hæver.

Ripple
Sådan indbetaler du penge med RippleSådan trækker du penge med Ripple
Sådan indbetaler du penge med Ripple

Sådan indbetaler du penge med Ripple

På trods af sin relative ungdom, accepterer mange betting sider Ripple som en gyldig betalingsmulighed.

For at indbetale ved hjælp af denne kryptovaluta skal spillere tilmelde sig en pålidelig børs. Som med enhver transaktion, bør det være et pålideligt websted, da du vil købe digitale mønter med et debet- eller kreditkort.

Igen, ligesom enhver anden krypto, har spillere brug for en pung til deres mønter. Efter at have oprettet det, kan de nu overføre de tilgængelige midler til deres tegnebøger, som de finder passende.

Når spillerne har købt deres mønter, skal de bruge en Ripple XRP-ledger, som kan spore alle transaktioner foretaget med din tegnebog og konto. Hovedbogen bruger decentraliseret blockchain-teknologi til at behandle transaktioner næsten øjeblikkeligt. Brug af denne hovedbog kræver ingen yderligere tilladelser for spillere til at få adgang til og bruge den.

For at spille med Ripple skal du blot gå til din foretrukne væddemålsside og find sektionen 'Indbetaling'. Vælg derefter Ripple som den foretrukne betalingsmetode blandt de angivne muligheder. Herefter genereres en adresse på det ønskede indskudsbeløb.

Ved at bruge deres Blockchain-pung skal spillere derefter indbetale pengene til den angivne adresse. Pengene krediteres straks din spillekonto, efter at de er blevet accepteret. Alle indbetalingstransaktioner er gratis og håndteres omgående på de fleste bettingsider.

Hver bookmaker kan have sin egen politik, når det kommer til indbetalingsgrænser. Forhør dig hos din bettingsides kundeservice for at finde ud af, hvad minimums- og maksimumsindskud er for Ripple.

Sådan indbetaler du penge med Ripple
Sådan trækker du penge med Ripple

Sådan trækker du penge med Ripple

De fleste væddemålssider, der accepterer Ripple, vil højst sandsynligt lade væddere hæve deres indtjening gennem den samme metode, da Ripple fungerer mere som en kryptovaluta end en almindelig betalingstjeneste.

For at hæve penge fra spilsider gennem Ripple, skal du blot:

  1. Log ind på din bettingside og find siden eller muligheden for udbetalinger
  2. Når du bliver bedt om det, skal du vælge Ripple som tilbagetrækningsmetode blandt mulighederne.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du udfylde de relevante data og derefter bekræfte og godkende transaktionen.

Som indlysende ovenfor, er tilbagetrækningsprocessen for Ripple ens for andre metoder. Det er også en praktisk mulighed, da det er ekstremt hurtigt og billigt. Ripple behandler transaktioner med hastigheder på 3,3 sekunder med gebyrer så lave som $0,0004.

Flere kryptovalutaudvekslinger håndterer også XRP for fiat-valutaer som USD, EUR, CAD, GBP, AUD, CHF, NZD og mange flere. XRP kan også handles for Etherum og Bitcoin på nogle børser.

For at gøre tingene bedre køres Ripple gennem mere end 150 validatorer over hele kloden, hvilket eliminerer muligheden for netværksoverbelastning. Ripple samarbejdede også med andre betalingstjenester for at gøre grænseoverskridende transaktioner nemmere. For at maksimere kundetilfredsheden behandler Ripple nu op mod 15.000 transaktioner i sekundet.

Bettors bør også se efter RXP-haner, som kan give gratis RXP til at udføre opgaver som minispil. Det er måske ikke meget, men det kan give dig en ekstra aftale eller et par terningkast for at fylde din indtjening, før du trækker dig.

Sådan trækker du penge med Ripple