Bedste bookmakere, der accepterer Litecoin

Nogle af de nøglefaktorer, der bestemmer succesen for en sportsvæddemålsside, er betalingsmetoderne. Bankkort bruges ofte til sportsvæddemål, men teknologien har ført til fremkomsten af mere sikre muligheder som kryptovalutaer. En af de digitale mønter, der ofte bliver brugt af sportsvæddere i dag, er Litecoin (LTC). De bedste kryptobookmakere accepterer LTC-indskud og -udbetalinger.

I modsætning til traditionelle bankmetoder tillader Litecoin en gambler at satse på deres yndlingsspil uden at dele deres økonomiske oplysninger, såsom bankkonto eller kreditkortnummer, med online betting-webstedet. De fleste banktransaktioner gennemføres efter strenge sikkerhedstjek.

Bedste bookmakere, der accepterer Litecoin
Sådan indbetaler du med Litecoin

Sådan indbetaler du med Litecoin

I nogle lande, hvor sportsvæddemål er ulovligt, overvåger regeringen midlernes destination, og derfor er lokale spillere nødt til at lede efter alternative betalingsmåder. Mange sportsvæddemålsfans ønsker at undgå sådanne gener hos deres foretrukne bookmakere. De vil hellere bruge anonyme og mere sikre metoder som Litecoin. Med LTC behøver brugerne ikke at vente for længe, da der ikke kræves nogen tredjepartsautorisation.

Krypto-betalinger som LTC giver brugere mulighed for at bruge smartphones og tablets fra ethvert sted, så længe der er en pålidelig internetforbindelse. Så når en spiller satser på mobilen, vil transaktionen være meget nemmere, fordi de bliver omdirigeret til deres digitale app.

Når en spiller besøger en Litecoin-sportsvæddemålsside, skal de registrere sig med et brugernavn og en adgangskode, før de indbetaler med Litecoin. Online-væddemål med Litecoin er en peer-to-peer-proces, da den ikke involverer en finansiel formidler. Alle transaktioner er gemt i en offentlig hovedbog, understøttet af Blockchain-teknologi.

Centralbankerne i de fleste lande regulerer ikke kryptovalutaer, så der er ingen måde at forbinde en Litecoin-pung til en bankkonto. Når det er sagt, skal en sportsvædder have en Litecoin-pung og sørge for, at den er fyldt med LTC, så de kan overføre dem til deres spillekonto.

Sådan indbetaler du med Litecoin
Sådan starter du online væddemål med Litecoin

Sådan starter du online væddemål med Litecoin

Gamblere, der aldrig har brugt kryptobetalinger før, ved måske ikke, hvordan de indbetaler med Litecoin. De kan følge disse trin:

 • Vælg en passende tegnebog og køb LTC fra en Litecoin-udvekslingsplatform
 • Tilmelding til en online sportsvæddemålsside, der accepterer LTC
 • Log ind på den nye konto
 • Spilleren vælger en Litecoin-indbetaling fra en rulleliste over betalingsmetoder
 • De bliver dirigeret til deres digitale tegnebog-app
 • På appen klikker spilleren på 'Send' og indtaster bettingsidens wallet-adresse (eller de kan scanne sidens QR-kode)
 • Derefter angiver de mængden af LTC, der skal indbetales
 • Til sidst bekræfter de beløbet og sender oplysningerne
 • Processen kan tage op til to timer og nogle gange et par minutter
 • Spilleren kan begynde at spille for rigtige penge, når pengene afspejles på deres bankroll

Litecoin tilbyder lavere gebyrer sammenlignet med traditionelle bankmetoder. Spillere bør notere sig indbetalingsgrænsen på sportsvæddemålskontoen, før de starter en indbetaling. Minimumsgrænsen for transaktioner med Litecoin er 0,01 LTC, og der er ingen maksimumgrænse. At indbetale det forkerte beløb eller sende det til en forkert tegnebogsadresse kan føre til et uopretteligt tab.

Sådan starter du online væddemål med Litecoin
Sådan foretager du en udbetaling med Litecoin

Sådan foretager du en udbetaling med Litecoin

Udbetaling involverer at anmode om gevinster fra et online betting-websted til spillerens kryptopung. Dette kan være en webpung, mobilpung eller hård pung. Efter at have vundet og bekræftet præmien, kan spillere med succes hæve pengene til deres LTC-punge ved hjælp af følgende procedure.

 • Spilleren navigerer til kassesektionen og klikker på Udbetalinger eller Udbetalinger
 • De skal vælge en tilbagetrækningsmetode, i dette tilfælde Litecoin
 • De tilføjer en digital tegnebogsadresse
 • Det næste er at indtaste det beløb, der skal hæves, i LTC
 • Derefter klikker de på knappen Gennemse for at bekræfte detaljerne
 • Der vises en bekræftelsesmeddelelse på skærmen for at vise, at tilbagetrækningen er påbegyndt
 • Spilleren modtager deres penge, når bookmakeren godkender udbetalingen

Igen skal spillere være ivrige, når de angiver deres pungadresser. Eventuelle midler sendt til den forkerte adresse kan ikke tilbageføres. Med Litecoin-udbetalinger holder sportsvæddemålsspillere deres identitet skjult, fordi de ikke leverer personlige data som navne. Som følge heraf kan myndigheder og finansielle institutioner ikke spore kilden til deres midler.

Udbetalingsgebyrer og hastighed

For de fleste online betalingsmuligheder er spillere tvunget til at springe gennem bøjlerne, når de henter deres hårdt tjente væddemål. Hastighed er et af de mest udfordrende aspekter ved at hæve penge fra online sportsvæddemål regnskaber.

Bankoverførsler kan tage op til 7 hverdage, men kryptovalutaer er kommet for at redde spillere fra dette besvær. Litecoins overførselstid er utrolig hurtig. Afhængigt af sportsbook kan spilleren modtage deres penge med det samme eller inden for 24 timer efter godkendelse. Dette giver ejeren af disse midler mulighed for at begynde at bruge dem så hurtigt som muligt.

En anden generende faktor er de tilhørende omkostninger ved overførslen. Heldigvis er gebyrerne involveret i Litecoin-hævninger uendeligt små. Der er ingen ekstra omkostninger ved at bruge digital valuta, fordi den er decentral.

Sådan foretager du en udbetaling med Litecoin
Sikkerhed og sikkerhed hos Litecoin

Sikkerhed og sikkerhed hos Litecoin

Krypto-entusiaster anerkender fordelene ved Blockchain-teknologi, da den gør online pengeoverførsler sikrere og mere ligetil. For det første overvåger ingen central myndighed gyldigheden af Litecoin-indskud eller -udbetalinger. Desuden kan man nemt konvertere Litecoin til fiat-penge uden at besøge en bank. Byrden ved at forsøge at skjule sig for nysgerrige øjne reduceres således.

Litecoin-aktiver er beskyttet af nogle af de mest pålidelige tegnebøger. En af dem er kølelagringsmekanismen, som fungerer på krypterede offline-enheder. Den har et ekstra lag af beskyttelse mod cybertrusler. Brugere sikrer deres digitale mønter med private nøgler på den kolde pung og opbevarer dem i sikre chips.

Fordi der ikke er nogen grænse for antallet af krypto-punge, man kan have, kan Litecoin-brugere diversificere deres opbevaring i flere tegnebøger. En pung kan bruges til sportsvæddemål og en anden til langsigtede investeringer. Dette holder LTC-porteføljen beskyttet og reducerer chancerne for et brud på en LTC-pung. Hver digital tegnebog har et sæt fortrolige nøgler, uden hvilke kontoen forbliver utilgængelig. Medmindre nøglen bliver stjålet eller tabt, forbliver pengene sikre.

Sikkerhed og sikkerhed hos Litecoin
Litecoin kundesupport muligheder

Litecoin kundesupport muligheder

Ingen tvivl om, at Blockchain-transaktioner er sikre, men de er stadig tilbøjelige til nogle få problemer som phishing-angreb, forfalskning og dobbeltforbrug. Nogle brugere har også rapporteret at mangle nogle af deres mønter. Men Litecoin-pungudbydere og -børser tilbyder dybtgående kundesupport for at bevise pålideligheden af betalingsmetoden.

Nogle tekniske problemer kan opstå, når du bruger Litecoin på en online sportsbettingside. At nå ud til teknisk support åbner muligheder for hurtige transaktioner og stærk sikkerhed. På grund af den øgede risiko for onlinesvindel er Litecoin-eksperter villige til at rådgive kunder om sikkerhedskopiering og gendannelse af data, pc-optimering, fjernelse af malware, antivirussoftware, netværksproblemer og fejlfinding af operativsystemer.

Litecoin supportteams kan nås via:

 • Telefon opkald
 • Sociale medier sider
 • Fjernassistenter (bots)
 • E-mail

Litecoin kundeservice support benytter deres service når som helst i løbet af dagen. Deres fjernassistenter er øjeblikkelige og hurtige, uanset hvilken type LTC-pung, der er ved hånden. Teknisk assistance spænder fra løsning af Blockchain-baserede problemer og onlinetransaktioner.

Hjælpelinjenummeret kan hjælpe med at løse ethvert problem, inklusive pungfejl. Den er gratis og tilgængelig 24/7. Brugere kan også smide e-mails med detaljerede oplysninger om de udfordringer, de står over for.

Litecoin kundesupport muligheder