Klarna

Klarna Bank AB, eller blot kendt som Klarna, er en svensk bank, der tilbyder onlinebetalinger til millioner af mennesker i hele Europa. Det blev grundlagt i 2005. Klarna-virksomheden, som har over 85 millioner kunder og udfører over 1 million transaktioner hver dag, er vokset i popularitet blandt spillere som betalingsmulighed hos online bookmakere.

Betting med Klarna er enkelt, og tusindvis af spillere og spillere foretrækker bookmakere, der accepterer Klarna. Dette skyldes, at det giver dem mulighed for både at indbetale og hæve penge fra deres spillekonti, hvilket betyder enklere, nemmere og hurtigere transaktioner.

Klarna
Tilføjelse af midler gennem KlarnaUdbetaling af penge på Klarna
Tilføjelse af midler gennem Klarna

Tilføjelse af midler gennem Klarna

Indbetaling af penge via en Klarna-konto kræver, at en bankkonto eller et kort er tilknyttet. Dette kan gøres enten via deres app eller hjemmeside.

Gennem appen:

  1. Log ind med dine legitimationsoplysninger
  2. Gå til 'Min Klarna'-indstillinger og vælg 'Betalingsmetoder'
  3. Derfra skal du vælge "Tilføj en bankkonto", "Tilføj et kort" eller "Fjern"

Gennem hjemmesiden:

  1. Gå til Klarna.com og log ind med dine kontooplysninger
  2. Vælg 'Betalingsmetoder'
  3. Vælg 'Tilføj en bankkonto', 'Tilføj et kort' eller 'Fjern'

Kun én bankkonto kan gemmes og knyttes til en Klarna-konto på et givet tidspunkt. Hvis der er behov for at ændre den tilknyttede bankkonto, skal du blot fjerne den og tilføje en ny.

For kort er det tilladt at gemme flere kort, men det er påkrævet at have et som primært kort til betalinger.

For at tilføje penge til din spillekonto skal du gå til siden og logge ind. Vælg Klarna som den foretrukne betalingsmulighed, indtast beløbet, angiv bankoplysningerne og bekræft overførslen. Denne transaktion afspejles, så snart indbetalingen er foretaget, og en betaling til Klarna vil afspejles på dit næste kontoudtog.

Som skrivende kan betalinger gennem Klarna foretages i USD, EUR, AUD, CAD, CHF, GBP, DKK, SEK og NOK.

Klarnas ekspeditionsgebyr afhænger af det beløb, der indsættes, men disse er normalt små og påvirker ikke midlerne så meget. De fleste online betalingsmetoder opkræve transaktionsgebyrer som en standardfunktion.

Tilføjelse af midler gennem Klarna
Udbetaling af penge på Klarna

Udbetaling af penge på Klarna

At hæve penge fra spillekonti gennem Klarna er lige så enkelt og ligner de fleste betalingsmetoder på markedet.

Du skal blot logge på din forhandlerside (i dette tilfælde en bettingside) og gå til den sædvanlige tilbagetrækningsmulighed. Vælg derefter Klarna som den foretrukne betalingsmetode. Dette vil føre dig til næste trin med at angive det ønskede beløb til udbetaling. Når alle relevante detaljer er givet, er det eneste, der skal gøres, at bekræfte og godkende transaktionen.

Så snart dette er gjort, vil hævningen blive behandlet og afspejlet på din bankkonto så hurtigt som muligt.

Det er også værd at huske på, at selv når en betting side accepterer indskud gennem Klarna, accepteres det muligvis ikke til udbetalinger. Dette er en af de største ulemper, der holder spillere tilbage fra at bruge denne betalingstjeneste, da Klarna allerede er begrænset til 13 lande og en håndfuld betting-sider.

I dette tilfælde kan alternative betalingskanaler være påkrævet for at hæve penge som e-wallets såsom Neteller eller Paypal, eller måske vil en direkte bankoverførsel gøre det.

Husk, at hvis der er en forsinkelse, skyldes det højst sandsynligt bankens holdetid, vedligeholdelse eller helligdage og weekender.

Nogle gebyrer kan være gældende for at hæve penge gennem Klarna, og beløbet afhænger af det beløb, der hæves. Dette er ikke meget af et rødt flag, da dette stort set er standardpraksis for de fleste betalingsmetoder derude.

Udbetaling af penge på Klarna