Sådan satser du på Eredivisie i 2024

Eredivisie er Hollands førende professionelle fodboldkonkurrence, der involverer 18 klubber. Hver klub i ligaen spiller mod alle andre to gange i løbet af kampagnen. Én kamp er normalt hjemme. Returopgøret finder sted på modstanderens bane, i alt fireogtredive kampe for hvert hold i løbet af en kampagne. Disse mange spil gør det muligt for Eredivisie bookmaker-onlinesider at give spillere enorme væddemålsmarkeder. Football League-systemet i Holland består af to helt professionelle divisioner, der også er tilgængelige på online sportsbetting-sider.

Disse to er Eredivisie og Eerste Divisie. Systemet har også et semiprofessionelt niveau, Tweede Divisie. Desuden er der syv amatørligaer, hvoraf den højeste er Derde Divisie, tidligere kendt som Topklasse.

Sådan satser du på Eredivisie i 2024
Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser
Oprykninger og nedrykninger

Oprykninger og nedrykninger

Alle ligaerne er forbundet med en nedryknings- og oprykningsstruktur. Alligevel skal en klub for at opnå oprykning til Eerste Divisie forelægge en ordentlig forretningsstrategi til landets fodboldforbund til godkendelse. Holdet skal også opfylde specifikke stadionkrav og andre standarder fastsat af fodboldforbundet for alle hold i de to øverste divisioner.

Den nederste klub i ligaen degraderes automatisk ved slutningen af hver sæson. På samme måde opnår mesteren i First Division Eredivisie-oprykning automatisk. To nederste hold i Eredivisie spiller i separate nedryknings-playoffs.

Der er to grupper i slutspillet, der hver indeholder et Eredivisie-hold og tre første Divisie højtplacerede klubber. Hver klub spiller en hjemme-og-ude-serie med de andre hold i opryknings-/nedryknings-playoff-grupper. Mesteren fra hver playoff-gruppe går videre til Eredivisie den følgende sæson, mens de øvrige hold rykker ned til First Division.

Siden starten har Eredivisie opnået anerkendelse som værende blandt de mest anerkendte og spændende fodboldkonkurrencer globalt.

Eredivisies offensive system er tilbedt i hele Europa og resten af verden, med tilhængere, der elsker at se fodbold, og en nation fuld af sportsentusiaster. Det er også blevet betragtet som et fremtrædende sted for talentfulde unge spillere at komme og opbygge et ry for at komme videre i deres karriere.

Hvad gør Eredivisie så populær?

Eredivisie er kendt verden over for sine ungdomsudviklings- og træningsprogrammer for internationale elitespillere og trænere. De hollandske fodboldholds succes er tæt knyttet til udviklingen af deres spillere og de muligheder, de giver unge talenter til at forbedre og opbygge et omdømme for sig selv på en større platform.

Mange hollandske spillere har allerede været i stand til at spille på toppen af den globale scene på grund af Eredivisies opmærksomhed og dedikation til ungdomstalenter gennem historien.

Oprykninger og nedrykninger
Tophold i Eredivisie

Tophold i Eredivisie

Siden fremkomsten af hollandsk professionel fodbold, hollandske topspillere har vist sig at være efterspurgte. Disse stjernespillere har hovedsageligt repræsenteret Ajax, PSV og Feyenoord, de tre store hold i Holland.

Ajax

Dette hold spiller deres hjemmekampe i Amsterdams ikoniske Johan Cruyff Arena og er det mest eftertragtede på Eredivisie betting-onlinesider. Ajax er det mest succesrige hold i ligaen og Europa blandt hollandske klubber. Klubben har en massiv fanbase, især med sin strategi med at hente unge spillere og gøre dem til superstjerner.

Efter deres løbetur i sæsonen 2018/19 opnåede holdet enorm popularitet, hvilket fik dem til at nå Champions League semifinaler, hvilket eliminerer Real Madrid og Juventus.

PSV

Klubben er det næstmest succesrige hollandske hold. Den har jævnligt konkurreret om Eredivisie-titlen og vundet den 21 gange i løbet af de sidste tre årtier og er et populært valg hos enhver online bookmaker. Deres seneste sejr var i 2017/18, da de vandt titlen for tredje gang på fire år efter at have vundet i 2014/15 og 2015/16. PSV's sidste europæiske succes var dog i 1987/88, hvor de vandt Champions League.

Feyenoord

Baseret på De Kuip stadion er Feyenoord det tredjestørste hold i Holland. Deres stadion anses for at være den livligste bane i landet. Feyenoords 2016/17-triumf var deres eneste seneste titel siden 1999. Klubben har tre europæiske trofæer, deres sidste succes var i 2002.

Tophold i Eredivisie
Topstatistikker for Eredivisie

Topstatistikker for Eredivisie

PSV's Coen Dillen satte rekorden ved at score flest mål i en kampagne i Eredivisies indledende sæson med 43. Denne rekord har bestået tidens prøve. På den anden side vandt hans hold ikke titlen: Ajax blev Eredivisies første mestre. Ajax har vundet Eredivisie 36 gange, PSV 24 og Feyenoord 15 gange.

Willy van der Kuijlen ejer alle tiders Eredivisies scoringsrekord med 311 samlede mål. Coen Dillen, en anden PSV-angriber, ramte målet 43 gange i mesterskabets indledende år, hvilket stadig er en national rekord. Pim Doesburg har stadig ligarekorden med 687 kampe.

Med 19 sejre i træk i sæsonen 1971/72 satte Ajax rekorden for flest på hinanden følgende sejre i en sæson. Ajax har også rekorden for flest scorede mål i en enkelt sæson, 122 i 1966/67. Patrick Pothuizen havde 84 gule kort i ligaen, mens Gregor Van Dijk har Eredivisie-rekorden med syv røde kort.

Europæisk succes

I europæiske konkurrencer har hollandske klubber haft stor succes. Ajax er det mest dominerende hold i Champions League, efter at have vundet fire titler og sluttet på andenpladsen to gange. I begyndelsen af 1970'erne var truppen ustoppelig, idet de vandt tre titler i træk fra 1971 til 1973. PSV og Feyenoord er de andre hollandske vindere, hver med en titel. I Europa League har hollandske hold vundet fire titler.

Topstatistikker for Eredivisie
Eredivisie League og Cup-konkurrencer

Eredivisie League og Cup-konkurrencer

Som sæsonen skrider frem, konkurrerer hold i Eredivisie i europæiske begivenheder, herunder KNVB Cup og Liga Cup. Som det er sædvanligt i store europæiske ligaer, strækker sæsonen sig fra august til maj. Siden 1898 har den hollandske fodboldorganisation, KNVB, arrangeret KNVB cuppen, markedsført som TOTO KNVB Beker, til kommercielle formål. Denne konkurrence er kendt som Dutch Cup uden for Holland.

Den hollandske cup konkurreres af hold fra de fire bedste kategorier i det hollandske ligasystem. Denne knockout-konkurrence inkluderer også fireogtyve semifinalister fra KNVB District Cups. Mestrene i KNVB Cuppen spiller mod ligavinderne om Johan Cruyff Shield, som starter den følgende sæson.

Når vinderen ikke kvalificerer sig til Champions League, spiller de i Europa League. PSV er den nuværende mester; Ajax har dog rekorden for flest vundne titler, med 20.

Ligavinderen får automatisk adgang til Champions League, mens andenpladsen skal konkurrere i en liga, mens en fjerdeplads nødvendiggør deltagelse i Europa League-kvalifikationens playoff. Europa Conference league playoffs afholdes for de følgende fire hold i stillingen.

Eredivisie League og Cup-konkurrencer
Eredivisies historie

Eredivisies historie

Fra etableringen af Hollands nationale fodboldkonkurrence i 1898 og frem til 1954 afgjorde tidligere regionale ligavindere landets mestre gennem slutspillet. Dog dette turnering forblev strengt amatør. Årsagen til dette var, at KNVB nægtede at acceptere erstatning og straffede spillere, der modtog løn eller transfergebyrer.

I begyndelsen af 1950'erne, efter at flere medlemmer af landsholdet flyttede til udlandet for at få økonomisk fordel, steg efterspørgslen efter et professionelt fodboldsystem i Holland. Foreningen udstedte suspensioner til enkeltpersonerne, hvilket forhindrede disse spillere i at repræsentere landet på internationalt plan.

Men for sæsonen 1954-55 blev der dannet en rebelsk fodboldorganisation for disse professionelle spillere for at imødekomme den voksende interesse.

Ligaen fortsatte i 11 runder, før de to forbund blev enige om at forene sig. Disse institutioner blev straks aflyst, og en ny, samlet konkurrence blev oprettet. I 1956, to år efter etableringen af professionel fodbold i landet, blev Eredivisie officielt dannet.

Ajax har vundet 36 Eredivisie-titler, mens PSV har vundet 24 og Feyenoord har vundet 15. I hollandsk fodbold har disse tre klubber været hovedkræfterne.

Siden sin debut for Ajax i 1964, var Johan Cruyff den mest berømte fodboldspiller, der dukkede op fra Holland.

Eredivisies historie
Bedste Eredivisie væddemål

Bedste Eredivisie væddemål

Eredivisie i Holland er en spændende afdeling med mange fremtrædende klubber og kommende fodboldtalenter. Selvfølgelig vil det ikke være i stand til at konkurrere med Premier League eller La Liga hver sæson. Men hver weekend fortsætter mange individer med at se kampe; flere af dem placerer forskellige væddemål.

Moneyline

Udsigter til væddemål ved særlige lejligheder er altid tilgængelige på enhver sportsbook-onlineside, der tilbyder live-væddemålsmarkeder på Eredivisie-kampe. Punters får tre forskellige væddemålsmuligheder når de placerer et sådant væddemål baseret på, hvordan de forventer, at kampen slutter.

Der er væddemål på hjemmehold, udehold og uafgjort, og det er altid tiden værd at sammenligne de tilbudte odds på sådanne kampresultater.

Over under

Når det kommer til fodboldvæddemål i Holland, er væddemål på 'over 2,5 mål' næsten uoverskueligt. Eredivisie har et højt mål-per-spil-forhold, hvor mange hold foretrækker en offensiv spillestil.

Mod Spredningen

I point spread betting sætter oddsmakeren linjen, så underdog har en fordel i spillet. Allerede før spillet begynder, får underdog ofte en målfordel på +0,5. Det foretrukne hold vil sandsynligvis vinde, startende ved -0,5 mål. De spillere, der satser på underdogs til +0,5, kan vinde, hvis deres hold vandt, eller kampen endte uafgjort. Hvis siden taber spillet, fortabes indsatsen.

Bookinger og andre markeder

Spillere kan satse på antallet af hjørnespark givet i en kamp, hvorimod kortvæddemål er centreret om det samlede antal kort vist til begge hold. Andre væddemål, hvem vinder en konkurrence, hvem får flest mål i en konkurrence, hvem der skal degraderes, og hvor mange point et bestemt hold vinder i løbet af sæsonen.

Bedste Eredivisie væddemål
Bedste bookmakere til Eredivisie-væddemål

Bedste bookmakere til Eredivisie-væddemål

At finde bedste online sportsbook hjemmeside at placere væddemål og se livestreams kan være en udfordring for nogle individer. Dette er især tilfældet, når et betydeligt antal websteder leverer disse tjenester. Hvis man ikke er sikker på, hvordan man satser på Eredivisie, skal de udvise ekstrem forsigtighed og opsøge en velrenommeret og troværdig hjemmeside.

Unibet, Megapari, Helabet, BetWinner, 1xBet, Parimatch og William Hill er blandt de bedste online bookmakersider til at opdage Eredivisie betting odds. Spillere skal af og til kigge nogle af de debatter og fora, der er skabt af forskellige fodbold- og bettingfans, igennem, da dette kan hjælpe med at udvikle en indsatsstrategi.

Bedste bookmakere til Eredivisie-væddemål