Top bookmakere med Fast Payout Casinos

Fastpay er en gambling- og sportsvæddemålstjeneste, der lover hurtige betalinger gennem praktiske metoder, herunder kryptovalutaer og e-wallets. Denne metode blev etableret i 2018, og dens operatør Direx NV er licenseret af Curacao Gaming. Et websted med hurtig udbetaling lokker spillere med iøjnefaldende, brugervenlige webdesign og et stort udvalg af spil.

I alt 51 softwareudbydere sponsorer muligheder for sportsvæddemål og onlinespil. Eksempler er Blueprint, Bet2tech, Arcadem, Booongo, Netent, Igrosoft, Gamebeat, Provisiongaming, CT GAMING, Microgaming, Oryx osv. Virksomheden henvender sig til et internationalt publikum; og webstederne er tilgængelige på over et dusin sprog.

Bedste Fastpay Online Betting-sider i 2021Bonusser på Fastpay Online Betting SitesBedste betalingsmetoderHvorfor vælge en Fastpay-væddemålsside?

Den mest fremtrædende vægt på Fastpay-væddemålssiderne er kryptobetalinger, og derfor har de adskillige kryptospil på porteføljen. Spilsektionen har en knap, der fører den besøgende direkte til kryptospil, som hovedsageligt leveres af Play n Go, Fugaso, Endorphina og Amatic. De inkluderer sådanne titler som Monkey Jackpot, Fruit Nova, Jolly Treasures, Book of Keno. Størstedelen af Bitcoin-spil fra Fastpay er slots.

Section icon
Bedste Fastpay Online Betting-sider i 2021

Bedste Fastpay Online Betting-sider i 2021

Forskellige sportsbooks er forbundet med Fastpay. Denne side giver spillere mulighed for at forhåndsvise Fastpay-væddemålssider og vælge det bedste afhængigt af bonus tilbud og andre frynsegoder. De fleste spillere foretrækker Fastpay-platforme på grund af deres hurtige transaktioner.

Bortset fra hurtige betalinger, bør spillere overveje, hvad online anmeldelser siger om disse bookmakere. Det er også godt at tjekke, om platformene garanterer de bedste odds for sportsvæddemål. Andre vigtige overvejelser er muligheder for livestreaming og gratis væddemål. Heldigvis præsenterer denne side dem, der scorer højt i alle aspekter af onlinespil og væddemål. Filtrene på denne webside tillader praktisk søgning efter de bedste Fastpay bookmakere.

Bedste Fastpay Online Betting-sider i 2021
Bonusser på Fastpay Online Betting Sites

Bonusser på Fastpay Online Betting Sites

Væddemålsentusiaster, der tilmelder sig og laver en indbetaling på mindst $20 på Fastpay-sider, bydes velkommen med en 100% match-up bonus. Det maksimale beløb, man kan kræve i denne kompensation, er $100. Oven i dette tildeles nye spillere 100 gratis spins fordelt over de efterfølgende fem dage i intervaller på 20.

Spinsene gøres krav på efter frigivelsen af velkomstbonussen. I den anden indbetaling tildeles endnu en match-up bonus på 75 % begrænset til $50. Omsætningsbetingelsen for dette er 50x. Vinderne har to dage til at opfylde omsætningskravene.

En bettingside med hurtig udbetaling kommer også med et VIP-program, der belønner loyale spillere. Der er ti forskellige niveauer af VIP-programmet, der byder på reload-bonusser, gratis spins, fødselsdagsbonusser, cash backs og andre lækkerier. Det højeste niveau af en VIP er kendt som Black, som kommer gennem invitation. Hver $20 i sportsvæddemål giver spilleren et point. For live-spil svarer et point til et akkumuleret indsatsbeløb på $200.

Bonusser på Fastpay Online Betting Sites
Bedste betalingsmetoder

Bedste betalingsmetoder

Fastpay gambling sider imponerer spillere med mange betalingsmuligheder som Mastercard, Visa, bankoverførsel, virtuelt kreditkort, ecoPayz, iDebit, AstroPay Card, Interac, Neosurf, Paysafecard og UPayCard. De accepterer også Bitcoin, Bitcoin Cash, Dogecoin, Litecoin og Etherium.

Hver transaktionsmetode giver en forskellig indbetalingsgrænse, der spænder fra $10 til $6.000. Indbetalinger er gratis og øjeblikkelige. En bettingside med hurtig udbetaling muliggør et problemfrit tegnebogssystem til hurtigt at flytte penge fra spillernes mobiltelefoner. En sikker autentificeringsmetode eliminerer behovet for at indtaste personlige oplysninger som navn og kortnummer.

Ovenstående metoder virker også til udbetalinger undtagen Neosurf, Paysafecard og Mastercard. Den mindste daglige udbetalingsgrænse på et Fastpay-væddemålssted er $20, mens maksimum kan være $3.000. Behandlingstiderne afhænger af den valgte betalingsmulighed. E-wallets er generelt de hurtigste, mens bankoverførsler ofte tager længere tid.

Bedste betalingsmetoder
Hvorfor vælge en Fastpay-væddemålsside?

Hvorfor vælge en Fastpay-væddemålsside?

Selvom Fastpay gambling er relativt nyt i branchen, har det alt, hvad en moderne gambler forventer af en online betting side. Spilbiblioteket præsenterer toptitler, der er både underholdende og lukrative.

Den mest enestående fordel er evnen til at behandle udbetalinger hurtigt. De forskellige betalingsmetoder gør det nemmere for et internationalt publikum at spille med forskellige valutaer på et bettingwebsted med hurtig udbetaling.

Hvorfor vælge en Fastpay-væddemålsside?