Dafabet

Age Limit
Dafabet
Dafabet is not available in your country. Please try:
Indbetalingsmetoder
SkrillMasterCardVisaNetellerPaysafe Card

Dafabet

Før du vælger et online sportsvæddemålsfirma, er det klogt at forstå dets oprindelse. I tilfældet med onlinebookmakeren Dafabet blev den grundlagt i 2004 i Makati, Filippinerne. Virksomheden sigter mod at tilbyde væddemål på sport til både de asiatiske og europæiske regioner.

Dafabet er det privatejede flagskibsmærke for AsianBGE. The First Cagayan Leisure and Resorts og Cagayan Economic Zone Authority licenserer/regulerer det. Der er i øjeblikket over 1000 mennesker, der arbejder for Dafabet. Det er de med til at sikre væddemål på sport er sikkert, sjovt og sikkert.

Da Dafabet først blev etableret, henvendte det sig udelukkende til det asiatiske gamblingmarked. Det udvidede senere til Storbritannien og begyndte at reklamere for mærket ved at sponsorere en række kendte britiske fodboldklubber. Som en konsekvens heraf vil et stort antal spillere i dette land sandsynligvis være opmærksomme på Dafabets eksistens. AsianBGE (selskabet, der ejer Dafabet) har en licens til fjernspil til Det Forenede Kongerige. Det falder ind under den regulerende myndighed hos The Gambling Commission i Storbritannien. Dafabet befinder sig ofte på top 50-listen for de bedste sportsbetting-websteder, der er tilgængelige i øjeblikket. I de senere år har det også vist sig som en stærk udbyder af eSports-gambling.

Sport tilbydes hos Dafabet

Når man leder efter de bedste online bookmakere, vil en spiller nævne en række forskellige markeder som et kritisk kriterium. Der skal være masser af matchtyper sammen med konkurrencedygtige odds. Dafabet tilbyder mere end 20 sportsdiscipliner at satse på. Fodbold og hestevæddeløb plejer at være de mest populære aktiviteter for væddemål online via Dafabet. Andre at overveje omfatter:

 • amerikansk fodbold
 • atletik
 • australske regler
 • Baseball
 • Basketball
 • Boksning
 • Cricket
 • Cykling
 • Dart
 • GAA fodbold
 • GAA Hurling
 • Golf
 • Håndbold
 • Ishockey
 • MMA
 • Pool
 • Rugby League
 • Rugby Union
 • Snooker
 • Bordtennis
 • Tennis
 • Volleyball

Minimumsindsatsen er £1, så disse markeder bør give en rimelig bred appel. Den maksimale indsats kan variere afhængigt af sporten og oddsene. Det store udvalg omfatter nogle af de mest populære sportsgrene, samt nogle mere niche-sportsgrene. Generelt er det sådan, at jo lavere marginer en indsats har, desto bedre vil en gambler potentielt have det. Sportsvæddemålsmargener tættere på 100 %-mærket har en tendens til at være bedre end dem, der overstiger 110 %.

Sportsvæddemålsbygning

Når du spiller hos Dafabet, har spilleren mulighed for at starte en udbetaling, før kampen overhovedet er færdig. Hvis ja, så kan de modtage delvise gevinster på den indsats, de har placeret. Dette kan ende med at blive højere eller lavere end deres oprindelige indsats. Beløbet vil afhænge af oddsene på tidspunktet for udbetaling. Denne mulighed plejer at blive begunstiget af folk, der tror, at deres indsats kan ende med at tabe.

Men online betting-fans foretrækker måske i stedet at bruge Bet Builder-værktøjet. Det er en fantastisk måde for spillere at få en skræddersyet pris for deres indsatser. Væddemålsopbygning involverer at vælge og kombinere en række forskellige resultater på sportskampen. I bund og grund er det et personligt akkumulatorvæddemål. Betbygning giver spillere en større grad af frihed med et praktisk talt uendeligt antal muligheder. Odds er også øjeblikkeligt erklæret, hvilket sparer spilleren værdifuld tid.

Betalinger hos Dafabet

Gamblere vil naturligvis gerne masser af betalingsmetoder. Når det kommer til sportsbetting online med Dafabet, er der desværre kun tre muligheder. Disse er standard betalingskort, Neteller eller Skrill. Den gode nyhed er, at behandlingstiderne er hurtige, og minimumsindbetalingen er relativt lav.

Når spillere ønsker at foretage en indbetaling, skal de blot bekræfte deres standardfaktureringsadresse. Når denne proces er afsluttet, kan de indbetale så lidt som £10 for at starte deres indsats. Det maksimale beløb varierer meget afhængigt af betalingsmetoden. For betalingskort er det højeste beløb £3.000. Det er dog £200.000 via Skrill og £60.000 for Neteller-brugere. Derfor er high rollers bedre stillet til at vælge e-wallet-metoder.

Uanset hvordan personen vælger at foretage sin betaling, vil indbetalingen blive behandlet øjeblikkeligt. Dafabet-brugere kan kun have ét aktivt kort til enhver tid. Kortet kan ændres ved at kontakte kundesupport. Det tager normalt mellem tre og fem hverdage, før en tilbagetrækning bliver behandlet. Nogle gange kan brugeren blive bedt om at uploade dokumenter, så deres identitet kan verificeres. Dette sker dog normalt først ved den første udbetaling.

Bonusser tilbydes hos Dafabet

Den bedste online bookmaker vil have masser af bonusser ledig. Denne online bookie formår at lokke nye spillere med flere forskellige kampagner. Den mangler dog også nogle af de mere standard. For eksempel er der ingen velkomsttilbud til indbyggere i Storbritannien. Dette kan ende med at fremmedgøre en stor del af deres kundebase. Dette kan ændre sig i den nærmeste fremtid. En af de første ting en gambler kigger efter, når han vælger en ny udbyder, er et anstændigt velkomsttilbud. Hvis Dafabet fortsætter med at negligere tilmeldingsbonusser, kan det se et fald i brugere.

Britiske spillere vil også blive skuffede over at læse, at der i øjeblikket ikke er noget VIP-program tilgængeligt for dem. På den anden side får asiatiske kunder adgang til et bredere udvalg af kampagner. Uanset dette problem kan alle brugere drage fordel af flere sportsbook-bonusser. Der er chancer for at vinde gratis væddemål på udvalgte kampe. Dafabet giver også meget konkurrencedygtige odds på hestevæddeløb.

Kampagnerne har en tendens til at fokusere på de fodboldklubber, der officielt er sponsoreret af Dafabet. For eksempel giver en aktuel bonus brugere chancen for at vinde en gratis indsats på £5, hvis de kan forudsige fuldtidsscore for Celtic FC-kampe.

Hvorfor satse hos Dafabet?

Der er mange grunde til, at Dafabet-væddemål online ville appellere til både nybegyndere og erfarne spillere. Selvom det måske ikke er bedste online betting side af alle tider formår Dafabet stadig at tilbyde konkurrencedygtige odds på tværs af en række aktive væddemålsmarkeder. Afhængigt af hvor spilleren befinder sig, er der flere kampagnetilbud at benytte sig af.

Nogle gange ønsker folk, der kæmper med overspil, en service, der hjælper dem med at nyde væddemål med måde. Dette er uden tvivl tilfældet for Dafabet. Der er adskillige værktøjer til ansvarligt spil på siden designet til at gøre oplevelsen sjov uden at overskride et specifikt budget.

Uanset hvor stor en bookie-side er, kan brugeren nogle gange støde på et problem, der skal løses. Når dette sker, er det afgørende, at de kan kontakte en virksomhedsrepræsentant, som hurtigt kan hjælpe dem. Den gode nyhed er, at Dafabet tilbyder 24/7 kundesupport.

Brugergrænsefladen er et andet område, hvor webstedet skinner. Det er nemt at navigere til forskellige sektioner og sportsmarkeder. Desuden er det overordnede design visuelt tiltalende uden at være rodet. Dafabet er ideelt for alle, der ønsker en forenklet spiloplevelse, så længe de ikke søger velkomsttilbud.

Total score7.0
Fordele

Hurtige casino fakta

Year foundedYear founded: 2004
BonusserBonusser (5)
Cashback Bonus
High-roller Bonus
Indbetalingsbonus
Match Bonus
Velkomstbonus
LandeLande (9)
Indien
Indonesien
Japan
Kina
Malaysia
Rusland
Sydkorea
Thailand
Vietnam
SoftwareSoftware (2)
Opus Gaming
Playtech
SportSport (36)
Amerikansk Fodbold
Baccarat
BaseballBasketball
Bingo
Blackjack
BoksningBordtennis
CS:GO
CricketCyklingDart
Dota 2
FodboldFormula 1HåndboldIshockey
King of Glory
League of Legends
MMAMotorsport
Pai Gow
Poker
Rocket League
Roulette
Rugby
Sic Bo
Slots
Snooker
StarCraft 2
Tennis
Three Card Poker
Valorant
Video Poker
Virtuel SportVolleyball
SprogSprog (11)
Engelsk
Hindi
Indonesisk
Japansk
Kinesisk
Koreansk
Polsk
Portugisisk
Spansk
Thai
Vietnamesisk
UdbetalingsmetoderUdbetalingsmetoder (5)
Neteller
Paysafe Card
Skrill
Visa
WebMoney
ValutaerValutaer (13)
Amerikanske dollars
Britiske pund sterling
Euro
Indiske rupee
Indonesiske rupiah
Kinesisk yuan
Malaysiske ringgit
Polske zlotys
Russiske rubel
Singaporeansk dollars
Sydkoreansk won
Thai baht
Vietnamesisk dong