ComeOn bookie-anmeldelse - Responsible Gaming

ComeOnResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
Bonus100 % op til $500
Hurtige hævninger
Stort udvalg af spil
Retrobet på tilbud
Betroet
Verificeret
Sikkert
Hurtige hævninger
Stort udvalg af spil
Retrobet på tilbud
ComeOn is not available in your country. Please try:
Responsible Gaming

Responsible Gaming

Der er trin, som en spiller kan tage, når han registrerer sig på en online sportsvæddemålsside for at sikre, at deres aktivitet forbliver ansvarlig. Med ComeOn! der er trin, såsom kontogrænser, der kan anvendes for at sikre, at aktiviteten bliver overdreven. At placere væddemål er sjovt, men der er aspekter af det, der betyder, at det måske ikke er en passende aktivitet for alle spillere, og derfor er spillere nødt til at overveje, hvordan de beskytter sig selv.

Spil ansvarligt

At lave lidt forskning i de mulige farer ved overdreven gambling vil hjælpe spillere til at forstå de risici og de skridt, de kan tage for at beskytte sig selv. Der er flere sider, der tilbyder rådgivning om ansvarligt spil og de rådgiver om tiltag såsom indskudsgrænser, så der ikke er fristelse til at bruge flere penge, end spilleren har råd til.

Selvevalueringstest kan bruges til at overvåge gamblingaktivitet, og hvis en spiller mener, at de gambler for meget, kan de begrænse eller lukke deres konto for at udelukke sig selv fra fremtidig gamblingaktivitet.

Hvor man kan søge hjælp

Der er organisationer, der yder støtte til dem, der mener, at de spiller for meget. Ingen skal nogensinde være bange for at søge hjælp, hvis de har brug for det. Den tilgængelige assistance er professionel og designet til at hjælpe enkeltpersoner med at håndtere evt ludomani som de måtte have.

Det første skridt for brugeren er at begrænse eventuelle spillekonti, som de måtte have, og derefter kontakte en af de støttende organisationer for at hjælpe med at forstå og overvinde afhængigheden.

  • Anonyme spillere er en af de førende organisationer i Storbritannien til at hjælpe dem med et spilleproblem
  • Et alternativ er GamCare, som giver råd om de skridt, der kan tages for at begrænse spilaktivitet.
2022 FIFA World Cup - Mexico vs Argentina
2022-11-26

2022 FIFA World Cup - Mexico vs Argentina

I en turnering, der har produceret masser af overraskelser og forstyrrelser, har der ikke været en eneste større end det sensationelle Saudi-Arabiens gruppe C-indledende kamp-nederlag til Argentina.