BetVictor

Age Limit
BetVictor
BetVictor is not available in your country. Please try:
Indbetalingsmetoder
SkrillMasterCardVisaNetellerPaysafe Card
Trusted by
UK Gambling Commission

Om BetVictor

BetVictor er et kendt navn i sportsvæddemålsindustrien. Virksomheden blev grundlagt i 1946 og blev startet af William Chandler og ledes i øjeblikket af administrerende direktør Andreas Meinrad.

BetVictor ejes af Michael Tabor og er licenseret og reguleret af Gibraltar Gambling Commissioner og UK Gambling Commission (UKGC). Bookmakeren har også licens i Irland.

Betalinger hos BetVictor

Som en etableret bookmaker har BetVictor fleksible ind- og udbetalingsmetoder for at give spillere mulighed for hurtigt at komme ind i spillet.

For at spille på denne væddemålsside med rigtige penge kan spillere finansiere deres konti ved hjælp af populære online betalingsmetoder såsom MasterCard, Visa, Paysafecard, Skrill, Neteller, PayPal, Skrill, Electron, Switch og Solo, for blot at nævne nogle få. Den tilgængelige indbetalingsmetode afhænger af spillerens placering.

På indskud er der stadig en minimumsindbetalingsgrænse på $10 eller tilsvarende og en maksimal indbetalingsgrænse på $5.000. De fleste BetVictor-indbetalinger behandles øjeblikkeligt, men andre kan tage et par minutter at afspejle på spillerens konto.

At hæve gevinster hos BetVictor er en ret ligetil proces. Hvis skuffekontoen er verificeret, sker udbetalinger hurtigt. Der er masser af udbetalingsmetoder hos BetVictor, inklusive Electron, Skrill, PayPal, MasterCard, Neteller, Paysafecard og Switch, blandt andre.

BetVictor garanterer sikker bankvirksomhed takket være state-of-the-art kryptering af militær kvalitet og streng overholdelse af online sikkerhedsstandarder.

Bonusser tilbydes hos BetVictor

Bettors elsker betting bonusser, og derfor er BetVictor blandt de mest populære betting sider. Bookmakeren har masser af kampagner til spillere.

Der er et velkomsttilbud, der belønner nye spillere med en indbetalingsbonus på deres første indbetaling. Virksomheden flyder også fra tid til anden gratis væddemål. Andre populære væddemålsbonusser inkluderer reload-bonusser, cashback og et loyalitetsprogram.

Bare for at nævne, at disse bonusser har omsætningskrav, der skal opfyldes, før du trækker gevinster ud.

Hvorfor satse hos BetVictor?

Som tidligere nævnt er BetVictor en af de bedste betting sider i dag. Spillesiden tillader spillere fra mange lande, selvom nogle er begrænsede. Nedenfor er nogle af grundene til, at denne bookie forbliver en favorit blandt spillere.

  • Bred vifte - For det første har BetVictor masser af væddemålsmuligheder. Nogle af de bedste sportsgrene at satse på hos BetVictor inkluderer fodbold, amerikansk fodbold, basketball, cricket, baseball, rugby, tennis, motorsport, kampsport og volleyball, for blot at nævne nogle få. Andre væddemålsmuligheder omfatter virtuel sport, eSport og in-play betting, også kendt som live betting.

  • Odds - Oddsene hos BetVictor er også gunstige. Væddemålssiden tillader spillere at bruge odds i amerikansk stil, europæiske odds, britiske odds, kinesiske odds eller indonesiske odds. Udover denne alsidighed har BetVictor en af de bedste udbetalinger takket være høje odds.

  • Brugererfaring - Når det kommer til brugeroplevelse, scorer BetVictor også højt. Bookmakeren har en responsiv hjemmeside til glat gaming på desktops og mobil. Navigationen og hjemmesidens layout er brugervenlig og intuitiv. Når det kommer til kundeservice, har BetVictor fremragende kundeservice tilgængelig via live chat, e-mail, Twitter og Facebook. Der er også et ressourcestærkt hjælpecenter.

Total score8.2
Fordele

Hurtige casino fakta

Year foundedYear founded: 2000
BonusserBonusser (7)
Gratis Spins Bonus
Gratis Væddemål
High-roller Bonus
Indbetalingsbonus
Match Bonus
TilmeldingsbonusVelkomstbonus
LandeLande (8)
Canada
De Forenede Arabiske Emirater
Irland
Kina
Kuwait
New Zealand
Saudi Arabien
Storbritannien
SoftwareSoftware (8)
Evolution Gaming
Extreme Live Gaming
IGT (WagerWorks)
Microgaming
NetEnt
NextGen Gaming
Play'n GO
Quickspin
SpilSpil (48)
SprogSprog (1)
Engelsk
UdbetalingsmetoderUdbetalingsmetoder (5)
Bank transfer
MasterCard
Neteller
Skrill
Visa
ValutaerValutaer (5)
Amerikanske dollars
Britiske pund sterling
Canadiske dollars
New Zealand dollars
Norske kroner