Ice Hockey Odds

Som i enhver sport er der visse forskelle, når vi ser på de ligaer og pokaler, der spilles. Dette gælder især for betting på hockey og hvilken liga det er, selvom der ikke er mange af dem.

World Hockey Championship tiltrækker 16 af de bedste landshold i verden, og vi ser ofte de største stjerner i denne sport ved siden af klubberne.

En af hovedattraktionerne ved Vinter-OL er bestemt hockey. Nationalhold fra Amerika, Canada, Sverige, Finland, Schweiz, Rusland og andre lande, der kan prale af deres succes, deltager regelmæssigt.

Alt om ishockey odds, betting linjer og spreads

Alt om ishockey odds, betting linjer og spreads

Ishockey er nok den mest dynamiske sport i verden, da spillerne bogstaveligt talt aldrig holder op med at skøjte på isen. Det, der gør denne sport meget spændende, er, at hold, medmindre de er shorthanded, konstant angriber modstandernes mål, hvilket ikke er tilfældet med fodbold for eksempel.

Ishockeykampe spilles i tre perioder af 20 minutter eller i alt 60 minutter, og det er tilfældet, hvis kampen ikke ender uafgjort. Hvis det gør, så spilles der yderligere fem minutters forlængelse, og hvis vinderen stadig ikke er afgjort, så er der straffesparkskonkurrence.

Detaljer, der gør ishockey unik, er mange. Flyvende erstatninger er en af dem. I ishockey er tempoet i spillet så hurtigt, at der ikke er nogen stop for udskiftninger, som det er tilfældet i fodbold eller basketball.

Der er også strafminutter, der for det meste er 2 minutter, men nogle gange fem. Straffesparkene tages ikke fra et bestemt sted, som for eksempel i fodbold, men den offensive spiller henter pakningen midt på isen og angriber derefter målmanden.

Når først pucken er tabt, sker alt med en utrolig hastighed. Følg kampene live og vær klar til at reagere med et godt bud.

Alt om ishockey odds, betting linjer og spreads
Ishockey pengelinje og hvordan man satser på ishockey

Ishockey pengelinje og hvordan man satser på ishockey

Dette er den grundlæggende måde at satse på ishockey, hvor du skal vælge det hold, der vil vinde. Du skal gøre en forskel mellem 2-vejs pengelinje og 3-vejs pengelinje. For eksempel hvis du vælger en vinder i 3-vejs pengelinje og kampen slutter uafgjort efter de ordinære 60 minutter, har du tabt dit væddemål, selvom dit hold vinder i forlænget spilletid eller efter straffesparkskonkurrencen.

Direkte væddemål på vinderen af ligaen/pokalen

En form for væddemål, hvor du skal være mere tålmodig, fordi væddemålet er baseret på, hvem der vinder konkurrencen i slutningen af sæsonen. I NHL, bortset fra Stanley Cup, som vindes af ligavinderen, er der Western Conference og Eastern Conference som separate konkurrencer, og hver har sit eget trofæ i slutningen af sæsonen.

Du kan også spille på, hvilket hold der vinder flest point i hele sæsonen - "Presidents Trophy"

Ishockey pengelinje og hvordan man satser på ishockey
Ishockey-væddemålslinjer forklaret

Ishockey-væddemålslinjer forklaret

Ishockey spredte sig

Ishockey-spredning repræsenterer målforskellen mellem de to hold i slutningen af spillet ligesom i enhver anden sport. I ishockey er denne grænse normalt -1,5, hvilket betyder, at hvis du placerer et væddemål på hjemmeholdet, skal det vinde med to måls margin, for at du kan vinde væddemålet. På samme tid, hvis du placerer et væddemål på +1,5 for det gæstende hold, skal de vinde eller tabe med ikke mere end et mål.

Ishockey mållinje

Ofte vælger nybegyndere til hockeyvæddemål denne linje, fordi den er let at forstå, og du ikke vælger side. Bookmakere placerer et gennemsnit på 5,5 eller 6,5 mål pr. Du er her for at spille på, om begge hold vil score flere eller færre mål sammenlignet med det tilbudte antal eller bookmakerens forudsigelse.

Sådan finder du de bedste odds på ishockey

Som i enhver anden sport er hockey betting tips nogle gange en rigtig kunst. Det er nemlig nødvendigt at vide, hvilke ligaer og hold man skal fokusere på, samt hvilke slags investeringer man skal have, når man spiller på ishockey.

Det er ekstremt vigtigt at kende alle markeder, samt hvor meget bestemte kvoter repræsenterer værdi i forhold til en bestemt betaling. Dette kaldes indsatsevaluering, hvilket kan være afgørende, når man skal placere væddemål, men også når man skal afgøre, hvilke hold man skal satse på. Vi mener, at dette er en af de vigtigste viden, du skal have for at være profitabel i sportsvæddemål.

Du er også nødt til at sammenligne ikke kun ishockey betting odds, men de givne ishockey betting linjer, da der kan være store forskelle mellem de bedste online bookmakere og andre.

Mange spillere foretrækker at satse på mållinjen og er ikke klar over, at der er mange ishockey online sportsbooks, der også tilbyder at spille på den individuelle total scoret af et bestemt hold.

En anden forskel er, at nogle bookmakere kun tilbyder 3-vejs moneyline, mens der er dem, der tilbyder 2-vejs moneyline.

Ishockey-væddemålslinjer forklaret
De bedste online betting sider for ishockey odds

De bedste online betting sider for ishockey odds

Ishockey er en vintersport som ikke spilles overalt på kloden, men det har tiltrukket spillere fra hele verden, selv i lande, hvor sporten ikke findes. Med så mange fans rundt omkring, er det forståeligt, at ishockey-væddemål online er blevet så populært.

Det er en af de toprangerede sportsgrene blandt bookmakere. Der er forskellige aspekter, du skal overveje, når du skal vælge den rigtige ishockey bedste online bookmaker.

Hvis du er en generel fan af ishockey-væddemålslinjer, bør du kigge meget længere end blot NHL. Der er mange lande, der har meget kvalitetsligaer som Rusland, Sverige, Finland, Danmark, Tjekkiet og Tyskland.

Ikke alle online bookmakere tilbyder alle disse konkurrencer, men der kan bestemt findes hos 1xBet, Betwinner, 22bet og Megapari.

Udover konkurrencerne skal du sørge for, at ishockeybookmakeren online tilbyder alle de linjer, du har brug for. Du kan helt sikkert finde mere end én mållinje pr. spil eller en spredning, som indeholder mere end -1,5 eller -2,5 muligheder.

De bedste online betting sider for ishockey odds
Tips og tricks til odds på ishockey

Tips og tricks til odds på ishockey

Uanset om du er nybegynder eller har betting-erfaring, er hockey en overset sport på mange områder. Men detaljerne i denne sport og væddemål på den bør ikke gå glip af. Alt du behøver er lidt nysgerrighed, læsning og fortrolighed med vilkårene.

Mange undersøgelser har vist, at favoritterne er vigtigere i hockey end i andre sportsgrene. Kun 41,2 % af underdogs vandt i modsætning til f.eks. baseball, hvor de vandt 42,5 %. Det lyder som en mindre forskel, men den forskel på 1,3 % gør en stor forskel for at vinde billetter.

Det er også interessant, hvordan hockey ikke lægger så stor vægt på, om hold spiller på "hjemmeis", som det gør i andre sportsgrene. Det har med stadionerne at gøre, fordi hockeyspillere er ret isolerede fra mængden i modsætning til andre sportsgrene og har færre distraktioner. For NHL er hjemmesejrforholdet 54,9 %, og udesejrforholdet er 45,1 %.

Målmandens betydning

Målmænd i ishockey får ofte en fridag, især hvis deres hold har haft en række succesfulde kampe. Selvom det nok ikke betyder så meget som startende pitcher i baseball eller start quarterback i amerikansk fodbold, kan forskellen mellem et holds startmålmand og backup være betydelig.

Så det er vigtigt at være opmærksom på, hvilken målmand der starter kampen, før du lægger penge i dit væddemål.

Tips og tricks til odds på ishockey