Football Odds

Fodbold, eller kendt som fodbold i Nordamerika, er globalt set den mest populære sport. Givet det, er fodbold også den mest populære, når det kommer til sportsvæddemål. Internationale turneringer såsom FIFA World Cup, Euro, Copa America og UEFA Champions League er blandt de mest sete sportsbegivenheder i verden, hvilket gør dem meget attraktive for sportsvæddemål.

Sagen er den samme med den engelske Premier League, den tyske Bundesliga, den italienske Serie A, den spanske La Liga og den franske Ligue One, som regnes for de fem bedste ligaer i Europa.

Hvordan læser man fodbold betting odds?

Hvordan læser man fodbold betting odds?

Fodbold er en af få sportsgrene, hvor et spil kan afsluttes uden en vinder, medmindre det er knock-out-stadiet i store turneringer som f.eks FIFA World Cup. Det betyder, at der er tre moneyline odds for en fodboldkamp – hold 1 vinder, uafgjort og hold 2 vinder.

Fodboldoddsene er givet for spillets ordinære tidspunkt, og i knock-out turneringer som FA Cuppen eller eliminationsfasen af en turnering som FIFA World Cup er der også odds for vinderen af spillet, der går videre yderligere.

Hvordan læser man fodbold betting odds?
Alt om fodboldodds, bettinglinjer og spreads

Alt om fodboldodds, bettinglinjer og spreads

En af de grundlæggende regler for en fodboldkamp er, at den er opdelt i to halvlege på 45 minutter. Det betyder, at en almindelig fodboldkamp varer i 90 minutter plus den pausetid, som dommeren giver, når det er nødvendigt.

Hvis det er en eliminationsfase i en turnering eller en knock-out-turnering, og spillet slutter uafgjort, spilles der to 15-minutters ekstra gange. Hvis stillingen stadig er uafgjort, afgør straffesparkskonkurrencen vinderen af spillet.

Fodbold odds

Fodboldoddsene er givet for den ordinære tid på 90 minutter. I modsætning til de fleste sportsgrene, består fodbold moneyline odds af tre muligheder - hold 1 vinder, uafgjort og hold 2 vinder.

Hvis et af holdene er en åbenlys favorit, baseret på holdets kvalitet, hjemmebanefordel, seneste form, skadesrapport og andre faktorer, er oddsene for det pågældende holds sejr meget lavere end dem for det andet. I disse tilfælde er oddsene for uafgjort et sted mellem oddsene for de to hold.

I tilfælde, hvor holdene er tætte på grund af deres kvalitet og andre faktorer, er oddsene for, at hvert hold vinder ret tæt på hinanden. Når dette er tilfældet, er oddsene for lodtrækningen højere end oddsene for, at ethvert hold vinder.

Alt om fodboldodds, bettinglinjer og spreads
Fodbold breder sig

Fodbold breder sig

I betragtning af, at fodbold er et lavt scorende spil, er væddemål på fodboldspredninger eller handicap mindre populært end moneyline væddemål. Alligevel er der muligheder for at bette med spreads, som for det meste er mellem 0,5 og 2,5.

Så hvis du vil satse på, at et bestemt hold vinder med -1,5, betyder det, at for at vinde det spil, skal det hold, du backede op, vinde med mindst to måls margin. Hvis du har placeret et væddemål på +1,5 for et hold, skal det hold vinde eller ikke tabe med mere end én målmargin, for at dit væddemål kan vinde.

I tilfælde af at du har placeret et væddemål på en -1 for et hold, og det hold vinder med præcis én målmargin, bliver dit væddemål skubbet, og du vil få de penge tilbage, du har placeret.

At kende alle disse detaljer vil give dig flere muligheder at placere din indsats på og helt sikkert sjovere, når du ser spillet.

Fodbold breder sig
Fodboldbettinglinjer forklaret

Fodboldbettinglinjer forklaret

Fodbold er den sport, hvor moneyline, eller at vælge vinderen i et givet spil, er den mest populære blandt spillere.

Bortset fra pengelinjen er mållinjen eller over/under den næstmest populære blandt spillere, der foretrækker fodboldspil online. Fodbold er en lavscorende sport, og derfor gør hvert eneste mål en stor forskel.

Den grundlæggende mållinje i fodbold er sat til 2,5 mål, og spillerne kan vælge over- og undermulighederne. De bedste fodbold-onlinebookmakere tilbyder også mange forskellige mållinjer, der virker fornuftige. Derfor kan du se muligheder for enhver margin fra 0,5 til 7,5.

En anden specifik kendsgerning for fodboldvæddemål, når det kommer til mållinjen, er, at fodboldvæddemål online tilbyder en række forskellige mållinjer, som giver dig mulighed for at forudsige både minimum og maksimum scorede mål i et givet spil. Disse muligheder inkluderer 0-1 mål, 0-3, 0-4, 1-3, 2-3, 2-4, 2-5, 3-5, 3-6, 4-6 osv.

At kende alle disse detaljer vil give dig en chance for at vælge din bedste mulighed, især når du ikke kan beslutte, hvilket hold der er tættest på sejren.

Fodboldbettinglinjer forklaret
Sådan finder du de bedste odds på fodbold

Sådan finder du de bedste odds på fodbold

Det gode, hvis du foretrækker at spille på fodboldkampe, er det faktum, at der er tonsvis af spil bogstaveligt talt hver dag. Fodbolden spilles over hele kloden, og der er kampe planlagt døgnet rundt.

Hvis du undrer dig over, hvordan du satser på fodbold, og hvordan du placerer dit væddemål på de bedst mulige væddemålslinjer på fodbold, skal du sammenligne givet odds på den linje du ønsker at spille på.

De fleste af fodboldbookmakerne online tilbyder næsten alle ligaer i verden, og når du sammenligner oddsene, er det ret vigtigt at tjekke oddsene fra bookmakere fra det land, hvor det givne spil spilles, især hvis det er en konkurrence på et lavere niveau.

Når det kommer til fodbold, kender de lokale bookmakere som regel fakta, der kan påvirke de givne odds væsentligt, hvilket ikke umiddelbart påvirker oddsene for fodbold online sportsbook. Det er vigtigt at sammenligne oddsene for et bestemt spil givet af flere bookmakere, da oddsene kan være forskellige, og du vil have en chance for at vælge det, der er bedst for dig.

Sådan finder du de bedste odds på fodbold
De bedste online betting sider for fodbold odds

De bedste online betting sider for fodbold odds

Der er bogstaveligt talt ingen online bookmaker, der ikke tilbyder fodboldodds, og derfor skal du vælge den bedste til dig, der tilbyder de bedste odds på fodbold. Sammenligning af odds og linjer gør helt sikkert en forskel med hensyn til sandsynligheden for, at dit væddemål vinder, såvel som det beløb, du ville modtage for din gevinst.

Det anbefales stærkt at tjekke fodboldbetting-oddsene hos 1xBet, Betwinner, 22bet, Gunsbet og andre af de bedste online bookmakere.

At sammenligne odds givet for den mulighed, du ønsker at spille på, er afgørende for at placere et væddemål på det højest mulige. En anden vigtig detalje, du skal være opmærksom på, før du placerer dit væddemål, er den retning, visse odds bevæger sig hos en bestemt bookmaker.

Nogle af fodboldsportsbøgerne på nettet vil markere den retning, som visse fodboldodds går i, med en pil op eller ned eller med grønne og røde farver, hvor den grønne betyder, at oddsene går ned, og den røde betyder, at de går op.

Når du sammenligner moneyline odds for en vinder af et specifikt spil, er forskellen muligvis ikke stor nok til at gøre en væsentlig forskel. Men når det kommer til over/under-linjerne, kan der være odds, der er meget forskellige.

De bedste online betting sider for fodbold odds
Tips og tricks til odds på fodboldbetting

Tips og tricks til odds på fodboldbetting

De odds, der fanger øjnene hos de fleste fodboldspillere, er de lave for favoritterne, der ikke er for lave til at blive spillet. De fleste af spillerne placerer væddemål ved at lave parlay væddemål med 3-8 spil med lave odds på favoritter til at vinde.

Når du starter med sportsvæddemål, virker dette som den vindende mulighed, men når du først prøver denne strategi, vil du indse, at ikke alle lave odds faktisk er de vindende.

At søge efter odds, der ikke er lave, og det hold, du vil placere dit væddemål på, er stadig det bedste. Sandsynligheden for at vinde væddemålet eller parlayet er stort set det samme som de laveste odds, men den endelige gevinst ville være højere.

Hvis du er en spiller, der gerne vil satse på underdogs, så er det endnu vigtigere at sammenligne fodboldoddsene. Der er online bookmakere hvis odds for underdogs sejr er høje, men begrænsede, og der er dem, hvor oddsene for underdogs sejr er skyhøje.

Det anbefales stærkt at sammenligne disse odds, da det gør stor forskel i det potentielle gevinstbeløb.

Tips og tricks til odds på fodboldbetting