Biathlon Odds

Selvom det stadig er en sport, som kun et lille antal spillere satser på, har skiskydning faktisk vist sig at være fremragende i praksis til at stable vinderbilletter, med adskillige forskellige muligheder for at tjene. Ligesom enhver individuel sport vælger du en atlet, du satser på, og han eller hun bliver din favorit, indtil løbet er slut.

Det er netop derfor, vi bringer en detaljeret analyse af alt relateret til betting på en af de mest attraktive konkurrencer af alle vinter-OL, så det ville være nemmere for spillerne at sammensætte en lovende billet.

Alt om skiskydning odds, betting linjer og spreads

Alt om skiskydning odds, betting linjer og spreads

Skønt det først for nylig var kendt af den brede offentlighed, dukkede skiskydning op i Norge allerede i 1700-tallet, og i de nordlige dele af Europa har det været en vigtig del af træningen af soldater i århundreder. Det kræver to ting af konkurrenterne: At mestre langrendssporet så hurtigt som muligt og præcis skydning på skydebanen.

Der er fem typer løb. I det klassiske individuelle løb løber mænd 20 kilometer, og kvinder løber 15 kilometer. Der er også et reaching race, en sprint, en massestart og et stafetløb.

Individet adskiller sig fra de andre ved, at der for hvert misset lægges et helt minuts tid til det endelige resultat, mens skiskytterne i andre løb betaler for svigt på skydebanen med strafrunder, som de skal stå på ski.

I de individuelle og massekonkurrencer skyder man fire gange, to gange i stående stilling, to gange i liggende stilling, mens man i de øvrige skyder én gang i hver stilling. Målet er 50 meter væk, og det dobbelte af afstanden, når du ligger ned.

Alt om skiskydning odds, betting linjer og spreads
Biathlon moneyline odds og hvordan man satser på skiathlon

Biathlon moneyline odds og hvordan man satser på skiathlon

Som i enhver anden form for væddeløb, det grundlæggende væddemål i skiskydning væddemål online er at gætte, hvem der opnår den bedste tid i løbet, altså den første til at krydse målstregen. I skiskydning kan du få rigtig store odds på individuelle konkurrenter, især hvis de ikke er løbets første eller anden favorit.

Det er en usikker sport, hvor alt ændrer sig på et sekund, da selv fald i sneen og forskellige problemer på skydebanen er mulige, hvorfor det anbefales at spille på mere end én potentiel vinder for at maksimere chancerne for at vinde .

Biathlon stafet odds

I skiskydning konkurrerer atleter ikke kun individuelt, men også som et hold. Der er stafet for mænd og kvinder, samt blandede stafetter. Det er en meget populær form for konkurrence blandt spillere, fordi det er tydeligere, hvem der er favoritterne, og hvem der er outsiderne, da supermagter som Norge, Tyskland, Rusland og Frankrig har en bredere stab, og det er lettere at nå høje placeringer.

Det er derfor, mange foretrækker at gætte placeringen af stafetten, såvel som duellerne på individuelle landshold, baseret på den aktuelle form for de største stjerner på hvert hold.

Biathlon moneyline odds og hvordan man satser på skiathlon
Biathlon-væddemålslinjer forklaret

Biathlon-væddemålslinjer forklaret

udover det grundlæggende pengelinje, er der mange andre muligheder, som du kan placere dine væddemål på.

Skiskydning duel

I de fleste tilfælde er dette det bedste bud, du kan sætte på din billet. Det handler om at gætte, hvem af de to tilbudte konkurrenter, der vil opnå en bedre placering i løbet. Selvom din favorit slutter som nr. 15, hvis den anden slutter bag ham, vinder din indsats.

Bookmakere forsøger at tilbyde skiathleter med samme evner, men de laver ofte fejl, så den nemmeste måde at vinde i skiskydning ligger netop i at lure på sådanne forkert placerede dueller, hvor oddsene på én konkurrent er meget højere, end de burde være.

Placering blandt de 3 bedste

Skiskydning er en sport, hvor mange kan opnå en høj placering afhængig af den aktuelle form, bane- og skydebanens karakteristika samt vejrforhold.

Derfor er det meget bedre at satse på konkurrentens placering på podiet, og ikke på en klar sejr, fordi oddsene stadig er høje, fra 2,50 til mere, når man betaler for en plads blandt de 3 første, og chancerne at du med succes vil forudsige en sådan indsats er meget højere.

Biathlon-væddemålslinjer forklaret
Sådan finder du de bedste odds på skiskydning

Sådan finder du de bedste odds på skiskydning

Når det kommer til online betting på skiskydning, er mulighederne mere begrænsede i forhold til andre sportsgrene. Skiskydning leder stadig efter sin plads blandt topsporten og bygger konstant sit omdømme.

Villig til at komme ind på biathlon betting odds vil kræve, at du søger efter de bedst mulige muligheder og holder styr på de forbedringer, hver biathlon bookmaker online gør.

Selvom der er begrænsede muligheder for at satse på denne sport, lave research og sammenligne odds er stadig obligatorisk, hvis du virkelig er seriøs omkring at forsøge at ramme et vindende væddemål. Da skiskydning er begrænset på bookmakermarkederne, er forskellene mellem de givne odds mere sandsynlige.

At satse på individuelle præstationer af atleter, der dybest set konkurrerer i to færdigheder samtidigt, kræver meget held, men når du først rammer det rigtige valg, vil det gøre en stor forskel, hvis du tidligere har valgt de højest mulige odds for det specifikke væddemål.

I hvert fald, efterhånden som sporten vokser, vil væddemålslinjerne og bookmakerne, der leverer skiskydningslinjer, også vokse.

Sådan finder du de bedste odds på skiskydning
De bedste online betting sider for skiskydning odds

De bedste online betting sider for skiskydning odds

Som vi allerede har bemærket, er skiskydning en dynamisk sport, hvor alt ændrer sig på et sekund, hvilket gør den ideel til live betting, fordi det betyder, at oddsene stiger på en, der fejlede efter det første skud, og har en meget god chance for opnå en høj placering indtil slutningen af begivenheden.

Skiskydning er mere et maraton end et løb, da et tidligt forspring eller en langsom start ikke nødvendigvis betyder noget. Der er to separate komponenter, der er lige vigtige for den endelige placering.

Desværre er live-betting på denne spændende vintersport virkelig sjældent i udbuddet af online bookmakere, og når det dukker op, er mulighederne for at indbetale billetter ret dårlige. Kun ved olympiske vinterlege vil du få flere muligheder for live betting, men det er langt fra talrige andre sportsgrene, hvor næsten hele hasardspilsarrangørernes fokus er på live bets.

Heldigvis er nogle af de bedste online bookmakere såsom Melbet, 10bet og 22bet, der har skiskydning regelmæssigt i deres tilbud, så spillere, der finder denne sport interessant, kan prøve lykken.

De bedste online betting sider for skiskydning odds
Tips og tricks til odds på skiskydning

Tips og tricks til odds på skiskydning

De, der er til skiskydning, har virkelig muligheden for at omsætte deres sportsviden til et overskud, fordi bookmakere undervurderer denne vintersport og giver nogle gange fremragende odds på væddemål, hvis udfald er ret sandsynligt.

Enhver, der vil tjene på at satse på skiskydning, skal bestemt følge konkurrenternes form, men også være bekendt med de enkelte skisportssteders karakteristika og resultaterne fra fortiden. Det er dejligt, at der er flere løb på samme bane i samme weekend, hvilket giver dig mulighed for at lære styrkeforholdet blandt skiskytterne at kende.

Uanset om du bruger biathlon-væddemålsapplikationer eller spiller på din computer, anbefaler vi bestemt at satse på en duel mellem to konkurrenter, som den nemmeste måde at vinde på. Du kan spille to eller endda tre sådanne dueller på den samme billet, med samlede odds på mellem 2 og 3.

Læg dertil et lejlighedsvist væddemål på vinderen af løbet eller placering i top 3, hvis du synes, nogen er i fantastisk form. Væddemål på den samlede vinder af World Cup giver også mening, for det er nemmere at gætte end et enkelt løb.

Tips og tricks til odds på skiskydning