Bedste 10 Skrill bookmakere i 2024

Skrill er en betalingsmetode, der er meget populær blandt både spillere og spilsider. Skrill blev grundlagt i 2001 og er siden da steget i popularitet. I dag accepterer mange online betting sider Skrill, da det er en af de bedste betalingsløsninger til betting. Når du vælger et websted at spille på, er det vigtigt for spillere at vælge en bookmaker, der accepterer deres foretrukne betalingsmulighed.

Bedste 10 Skrill bookmakere i 2024
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Top betting sider med Skrill

Top betting sider med Skrill

Skrill (oprindeligt Moneybookers) er en online pengeoverførselsmetode etableret i 2001. Hurtigt frem i 2021 har virksomheden formået at udvide til over 120 lande, der understøtter op til 40 valutaer.

I øjeblikket er Skrill en grundpille på top betting sider, der tilbyder tjenester til lokale og internationale væddemålssider. Så vil du begynde at spille med Skrill? Her er alle de vitale oplysninger om Skrill-væddemål og hvor man kan spille ved at bruge denne bankmulighed.

Top betting sider med Skrill
Sådan laver du et indskud med Skrill

Sådan laver du et indskud med Skrill

Spillere skal først oprette en tegnebog for at begynde at vædde med Skrill på de bedste spillesider. Heldigvis er processen med at skabe en Skrill-pung ret ligetil. Start med at besøge embedsmanden Skrill hjemmeside og tryk derefter på "Registrer". Udfyld derefter de ønskede oplysninger på den elektroniske tilmeldingsformular. Når alt er gjort, sender Skrill dig en e-mail, der bekræfter, at kontoen er blevet oprettet.

Herefter er det tid til at finansiere e-wallet. Spillere kan gøre det ved at bruge direkte bankoverførsler og andre Skrill-konti. Som forventet kan spillere også linke kort, såsom kredit-/betalingskort og forudbetalte kort. For at overføre penge til kontoen skal du klikke på "Upload midler" og derefter følge instruktionerne på skærmen for at tilføje penge. Gå nu til din Skrill-understøttede bookie og overfør pengene.

Det er tilstrækkeligt at sige, at Skrill-tjenester er tilgængelige via den webbaserede version eller dedikerede mobilapps. Skrill-mobilappen er slank, ligetil og tilgængelig til download i Play Store og App Store. Appen lader brugere indsætte penge på deres bookie-konti samt foretage udbetalinger. Kort sagt gør den stort set alt, hvad den webbaserede version kan.

Skrill-gebyrer og transaktionsgrænser

Det er normalt gratis at oprette og vedligeholde en Skrill-pung. Kort sagt opkræver Skrill ikke noget månedligt eller kontoinaktivitetsgebyr. Denne mulighed for e-wallet opkræver heller ikke spillere noget for at sende penge ind på deres spillekonti. Udbetalinger tiltrækker dog en vis procentdel af transaktionsbeløbet. Dette kan være så lavt som 1 %.

I mellemtiden har ubekræftede Skrill-brugere en daglig overførselsgrænse på $2.500 og kan sende eller modtage maksimalt $1.000 pr. session. Derudover er de ugentlige og månedlige overførselsgrænser henholdsvis $3.500 og $4.500. Du kan dog øge beløbet ved at bevise din identitet.

Bemærk: Den tilsyneladende ulempe ved at indbetale via Skrill er, at de fleste bookmakere ikke tilbyder bonusser. Men det er ikke altid tilfældet. Læs derfor bonussen med småt for at se, om Skrill-indskud kvalificerer sig til belønningen.

Sådan laver du et indskud med Skrill
Sådan foretager du en udbetaling med Skrill

Sådan foretager du en udbetaling med Skrill

Det er helt gratis at behandle udbetalinger via Skrill på de fleste bookmakere. Dette kan dog variere afhængigt af operatøren. Også direkte Skrill-hævninger til en tilknyttet bank tiltrækker et fast gebyr på 5,50 €, mens en sats på 7,5 % gælder for VISA-hævninger. Når det kommer til valutaomregning, pålægges et gebyr på 3,99 %. Derudover opkræves et servicegebyr på €5,00 hver måned for konti, der har været i dvale i mere end et år. Trist, hva'?

Som sagt før, kan spillere øge transaktionsgrænserne ved at verificere deres Skrill-konti. Dette er også standardproceduren, før du foretager udbetalinger. For at få kontoen verificeret, skal man uploade et billede af sit kørekort eller offentligt udstedte ID.

Derefter skal spillere vise bevis for bopæl ved at fremlægge en kopi af en nylig forbrugsregning eller kontoudtog. Efter at have givet disse dokumenter, kan bekræftelsen tage flere timer eller endda dage.

Skrill tilbagetrækning varighed

Skrill-udbetalinger kan være øjeblikkelige eller tage op til 2 hverdage, afhængigt af sportsbook. Bemærk, at dette normalt er standardvarigheden for at hæve penge fra enhver spilleside til e-wallets. Efter en vellykket udbetaling vil det tage yderligere 2-5 hverdage, før pengene vises på din tilknyttede bankkonto. Så det er sikkert at konkludere, at der er andre hurtigere betalingsmuligheder derude.

Sådan foretager du en udbetaling med Skrill
Sikkerhed og tryghed hos Skrill

Sikkerhed og tryghed hos Skrill

Skrill har flere licenser, hvilket gør det muligt for det at levere sine tjenester globalt. For eksempel er Skrills moderselskab, Paysafe Group, licenseret af Central Bank of Ireland. Dette giver virksomheden mulighed for at tilbyde banktjenester i Europa. I USA er Skrill reguleret af FCA (Financial Conduct Authority). Disse licenser og mange andre under deres liste gør Skrill til en af de sikreste muligheder.

En anden sikkerhedsgrund til at bruge Skrill er, at alle transaktionsdata er SSL-krypteret. Selvom du vil afsløre dine loginoplysninger, sikrer SSL-teknologien, at hackere ikke kan få adgang til din adgangskode og dit brugernavn.

For at øge sikkerheden bruger Skrill to-faktor autentificering (2FA) til at bekræfte identiteten. Denne teknologi tilføjer et ekstra sikkerhedslag, hvor brugerne skal indtaste en kode, før de logger ind. Koden sendes normalt til et oplyst mobilnummer eller e-mail.

Sikkerhed og tryghed hos Skrill
Skrill kundesupport muligheder

Skrill kundesupport muligheder

Support og kundeservice er en afgørende faktor at overveje, når du vælger en betalingsmulighed. Så ofte kan spillere have problemer som forsinkede indbetalinger/udbetalinger, kontobekræftelser, valutakursforespørgsler og så videre. Heldigvis tilbyder Skrill et effektivt supportsystem via forskellige kanaler.

For det første er der en omfattende FAQ-sektion med svar på alle grundlæggende spørgsmål. Hvis du ikke finder de svar, du leder efter, i FAQ-sektionen, så kontakt support direkte via live chat. Live chat-konsultation er dog kun tilgængelig for VIP-kunder. Ubekræftede brugere får chatsupport administreret af en virtuel assistent.

Hvis alt andet fejler, kan spillere e-maile eller ringe til Skrills supportteam. Mens e-mailsvar kan tage op til 24 timer, er telefonsupport øjeblikkelig. Virksomheden tilbyder flere hotlines tilgængelige fra mandag til fredag (kl. 8.00 til 17.00 lokal tid). Derudover kan spillere direkte sende beskeder til support ved hjælp af den elektroniske formular.

Nedenfor er Skrill-supportkontakterne:

Skrill kundesupport muligheder
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen