Bedste 10 Neosurf bookmakere i 2024

Neosurf blev grundlagt i Frankrig i 2004. Det har mere end 350.000 kunder fordelt på mere end 40 lande.

Det er en meget brugt betalingsmekanisme i Frankrig, Australien og Canada og er en gyldig betalingsmetode for tusindvis af websteder verden over. Ved tilmelding til Neosurf får spillere et Neosurf-kort. Forudbetalte kuponer kan også købes på 150.000 praktiske steder rundt om i verden, såsom aviskiosker, tankstationer, dagligvarebutikker, supermarkeder, internetcaféer og meget mere.

Nogle af de vigtigste fordele ved at vælge Neosurf er en fantastisk mobilapp, hurtige indbetalinger, bedre budgetkontrol og kvalifikationer til velkomstbonusser.

Bedste 10 Neosurf bookmakere i 2024
Sådan laver du et indskud med NeosurfForetag en hævning med Neosurf
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Sådan laver du et indskud med Neosurf

Sådan laver du et indskud med Neosurf

Der er flere måder at lave et indskud på en Neosurf-konto på, som alle er praktiske og ret intuitive.

Køb via myNeosurf-konto

En af måderne at indsætte penge på en Neosurf-konto er online via en myNeosurf-konto.

En myNeosurf-konto er en online-portal, hvor spillere kan indbetale penge og se deres saldo og transaktionshistorik. Kontoen er gratis, men brugere skal være fyldt 18 år. Identitetsbekræftelse er kun påkrævet for at øge grænsen for både indskud og udgifter.

Neosurf accepterer Mastercard og Visa kreditkort og de fleste debetkort. Midler kan også indbetales via bankoverførsler (SEPA) og kryptovaluta-muligheder.

Neosurf-midler kan også fyldes op gennem en af deres mange online partnere som Topmeup, beCharge, topengo, blandt andre. Desværre kan du i øjeblikket ikke indbetale via Paypal.

Indbetalingsgrænsen varierer fra 100 € til 30.000 €, afhængigt af kontotype og indbetalingsmetode. Dette kan opnås ved at give ekstra detaljer, dokumenter eller på hinanden følgende indbetalinger.

Påfyldning med kontanter

Den første ting at gøre er at finde en Neosurf-forhandler i dit område. Neosurf-kuponer er tilgængelige på bekvemme steder som tankstationer, dagligvarebutikker, supermarkeder, internetcaféer og andre virksomheder med et Payzone-skilt.

Der er også en Store Locator på deres hjemmeside, som kan bruges til at finde virksomheder i dit område, der sælger Neosurf-kuponer. Vælg de korrekte detaljer for at få resultater for legitime Neosurf voucher-salgssteder.

Sådan laver du et indskud med Neosurf
Foretag en hævning med Neosurf

Foretag en hævning med Neosurf

Den største ulempe, der forhindrer de fleste spillere i at vælge Neosurf, er, at der er mangel på udbetalingsmetoder, som det er tilfældet for de fleste forudbetalte betalingsmetoder.

De fleste spillere foretrækker, at deres gevinster trækkes ud ved hjælp af den samme metode, som de indsatte på for sikkerhed, sikkerhed og enkelhed. Men de, der vælger at bruge Neosurf, skal finde en anden måde at udbetale deres penge fra Neosurf-bookmakere på.

Den bedste mulighed lige nu for at foretage udbetalinger med Neosurf er e-wallets, som Neteller eller Skrill.

En anden mulighed er at hæve dine penge via din bankkonto, men det har sine ulemper.

Bankkontohævninger pålægges et gebyr på 1,5 %. Der er også næsten en uges behandlingstider, hvilket lyder dårligt, da indbetalinger kan foretages med det samme. En anden ulempe ved bankkontohævninger for nogle er, at med denne metode vil væddemålshistorier ikke længere være private.

Spillere kan også udbetale via deres Neocash Mastercard, som er Neosurfs fysiske plastikkort, med et gebyr på 2 % pr. udbetaling.

Du kan også hæve dine gevinster tilbage til en myNeosurf-konto. For at gøre dette skal du blot vælge myNeosurf-udbetalingsmuligheden, indtaste dine Neosurf-kontooplysninger og vælge den transaktionsstørrelse, du ønsker.

Det kan tage noget tid for udbetalinger at trænge igennem, da de fleste tjenester vil udføre legitimitetstjek for at sikre fondens sikkerhed, hvilket normalt ikke tager mere end 24 timer. Når disse kontroller er gennemført, vil midlerne lande på Neosurf-kontoen næsten øjeblikkeligt.

Foretag en hævning med Neosurf
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen