Bedste 10 FastPay bookmakere i 2024

FastPay er en bekvem, enkel og hurtig betalingsløsning, der ejes af Next-Generation Communications, en irak-baseret virksomhed. Siden lanceringen i 2017 har FastPay vundet popularitet blandt sportsbetting-spillere fra Irak på grund af dets mange fordele. Brugere skal have et irakisk mobilnummer for at tilmelde sig denne tjeneste, så det er begrænset til dette land.

Virksomheden søger dog en løsning på dette problem, så det kan opnå international anerkendelse. De bedste sportsbetting-sider i Irak accepterer FastPay-indskud og -udbetalinger. Disse sider understøtter også kurdiske og arabiske sprog, mens de tilbyder snesevis af sportsvæddemålsmuligheder.

Bedste 10 FastPay bookmakere i 2024
Om FastPaySådan laver du et indskud med FastPaySådan foretager du en udbetaling med FastPaySikkerhed og tryghed hos FastPayFastPay kundesupport muligheder
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Om FastPay

Om FastPay

Spillere, der tilmelder sig et FastPay online betting-websted, bør forvente odds af høj kvalitet fra en bred vifte af markeder, der også inkluderer virtuelle sport. Alle de lokale sportshold, mesterskaber og turneringer er dækket. Punters vil også nyde velkomst bonusser og adskillige kampagner. Fordi FastPay er en forudbetalt betalingsgateway, vil en ansvarlig gambler næppe overskride deres budget.

Plus, FastPay bookies anvender højsikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at kundedata og finansielle oplysninger er beskyttet. Denne artikel forklarer, hvordan du indbetaler med FastPay og hæver med samme metode. Læsere vil også få at vide, hvor sikker teknikken er, og måder at nå kundesupport for at få hjælp på.

Om FastPay
Sådan laver du et indskud med FastPay

Sådan laver du et indskud med FastPay

For at indbetale med FastPay skal fans af sportsvæddemål først bekræfte, at siden understøtter denne betalingsmulighed. Kun få sportsbooks accepterer det i øjeblikket, men branchen er under hastig udvikling, så flere gambling-websteder vil understøtte FastPay i fremtiden. Det er også godt at bekræfte med kunderepræsentanterne, om metoden virker.

En FastPay-konto er tilgængelig via tegnebogens hjemmeside eller via mobilappen, som fungerer på både Android- og iOS-enheder. Kontoejeren kan genoplade sin saldo gennem en hæveautomat eller den nærmeste hæveautomat. De bør sikre sig, at der er penge nok, før de tager det næste skridt med at satse med rigtige penge.

Sådan gennemfører du et FastPay-indskud

Indbetalingsprocessen følger de samme trin som ved at bruge en e-wallet på et e-handelssted. Alt hvad spillerne skal gøre er som følger.

 1. Besøg sportsvæddemålssiden og log ind på deres konto
 2. Åbn kassesiden og klik på indbetalingsmuligheden
 3. Vælg FastPay fra listen over betalingsmuligheder
 4. Log ind på pop-up-siden med mobilnummer og adgangskode
 5. Indtast indbetalingsbeløbet
 6. Bekræft betaling

FastPay sportsbetting-websteder har fleksible indbetalingsgrænser, og spillere kan betale så lidt som $10 til at starte med. High rollers kan indbetale så meget som $5.000 pr. transaktion. Desuden har nye spillere ret til store bonusser, når de laver deres første indbetaling.

FastPay opkræver en fast sats på 1 % for ethvert hævet beløb, så hvert indskud bærer 1 % af indbetalingsbeløbet. Nogle bookmakere kan opkræve et indbetalingsgebyr, afhængigt af deres betalingspolitikker. Spillere skal tjekke de gældende gebyrer, før de begynder at satse på deres yndlingssportsgrene.

Sådan laver du et indskud med FastPay
Sådan foretager du en udbetaling med FastPay

Sådan foretager du en udbetaling med FastPay

Hver sportsbook har en særskilt måde at behandle en udbetaling på. Men den grundlæggende proces er den samme på tværs af alle FastPay-bookers.

 1. Spilleren skal logge ind på sin sportsvæddemålskonto og klikke på indstillingen Cashier eller Wallet
 2. Siden kræver, at spilleren vælger en betalingsmetode. I dette tilfælde skal de vælge FastPay for at foretage en udbetaling
 3. Spilleren skal udfylde sit mobilnummer, som er knyttet til FastPay
 4. Derefter angiver de, hvor meget der skal udbetales
 5. Sportsbooken vil bede om verifikation af ovenstående detaljer
 6. Siden bekræfter detaljerne og starter en transaktion

Transaktionshastigheden er øjeblikkelig, selvom online bookmakere har deres egne tilbagetrækningsfrister. Dette bestemmes af hævebeløbet og sidens betalingspolitik.

Fortrydelsesbetingelser

Online væddemål med FastPay kommer med visse betingelser for at sikre en glat udbetaling af gevinster. De fleste bookmakere har en minimumsgrænse for udbetaling. Der er også en grænse for antallet af udbetalinger, man kan modtage inden for en dag eller uge. For eksempel kan et websted indstille et minimum på $50 og et maksimum på $10.000 pr. transaktion, der skal tillades fire gange om ugen.

Dette betyder, at spilleren skal have modtaget en præmie på $50 eller mere for at indløse deres kontosaldo til kontanter på et givet tidspunkt. Nogle af de bedste FastPay-væddemålswebsteder tilbyder en gratis udbetalingsanmodning. Senere kan de opkræve mere, hvis nogen anmoder om udbetalinger, der overstiger det maksimalt tilladte beløb.

Det er værd at bemærke, at alle troværdige bookmakere anvender KYC-protokoller, før de frigiver gevinster til samme betalingsmetode som en spiller bruger til indbetaling. For eksempel bliver de, der bruger Visa Iraq, betalt på samme måde, og det samme er FastPay-spillere. Hvis spilleren forsøger at bruge FastPay til udbetaling, vil anmodningen muligvis ikke blive behandlet, hvis de ikke havde brugt den i deres seneste indbetaling.

Sådan foretager du en udbetaling med FastPay
Sikkerhed og tryghed hos FastPay

Sikkerhed og tryghed hos FastPay

Som en digital tegnebog bruger FastPay avantgarde online beskyttelsesmekanismer. Den mest bemærkelsesværdige funktion er Secure Sockets Layer på den officielle hjemmeside (HTTPS). Teknologien opretholder sikre forbindelser for at sikre, at følsom finansiel information formidles mellem to platforme. Dette forhindrer enhver cyberkriminel i at kopiere eller ændre de overførte data, herunder spillernes navne, kortnumre eller bankkonti. Dette er muligt i kraft af krypteringsalgoritmer, der forvrider information under overførsel, hvilket gør det praktisk talt umuligt at konfigurere.

FastPay er en PA-DSS-kompatibel virksomhed, som er påbudt af betalingskortindustrien (PCI). Det betyder, at den ikke gemmer kundernes fortrolige data, såsom CVV2-koden, sikkerheds-PIN og Magnetic Stripe-data. PA-DSS-certificering garanterer også beskyttelse af kundeoplysninger fra tredjepartswebsteder, der kan være involveret under en betalingsproces.

Under en FastPay-indbetaling eller -udbetaling er en firewall involveret i at begrænse potentielle databrud. FastPay-konti understøttes ikke kun af adgangskoder, men også af fingeraftryk og ansigtsgenkendelse. Andre PA-DSS-krav, der gør FastPay mere sikker, er:

 • Sikre netværksimplementeringer
 • Sikre softwareopdateringer
 • Kryptering af følsom trafik på offentlige netværk
 • Regelmæssig overvågning af online sårbarheder
Sikkerhed og tryghed hos FastPay
FastPay kundesupport muligheder

FastPay kundesupport muligheder

God kundeservice kan ikke understreges nok. Når det er sagt, har FastPay ansat høflige kundeplejerepræsentanter, som i sidste ende er virksomhedens ansigt. Deres upåklagelige færdigheder er nogle af grundene til, at mange kunder er forblevet loyale, hvilket gør det muligt for virksomheden at vokse. De udmærker sig i problemløsningsevner, især når de navigerer i komplekse problemstillinger.

Ud over deres venlige attitude, kommunikerer de tydeligt, mens de sætter sig i deres kunders sted. Effektiv korrespondance giver dem mulighed for at finde de mest passende løsninger på et problem. Kundeservicemedarbejdere hos FastPay giver ofte afkald på teknisk sprog og jargon til fordel for kundens sprog. Deres pålidelige kundeservice er tilgængelig 24/7. Supportteamet kan nås på følgende måder.

 • E-mail- info@fast-pay.cash eller @gofastpay.com
 • Telefon hotline- 066 231 0000
 • En dedikeret FAQ-sektion
 • Online kontaktformular

FAQ-sektionen omfatter ofte stillede spørgsmål og generelle svar. Kunder bør gøre brug af en manual, der tilbyder vejledninger til fejlfinding af problemer. Dette hjælper kunderne med at finde hurtige løsninger, før de kontakter supportagenter. De, der ønsker at nå kunderepræsentanter direkte, kan ringe til telefonnummeret på kontakt os-siden.

De fleste spillere foretrækker at sende deres beskeder via e-mail. Alternativt udfylder de kontaktformularen med deres personlige oplysninger og noter; kontaktformularen er ideel til at løse problemer relateret til betalinger, netværk og generelle forespørgsler.

FastPay kundesupport muligheder
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen