Bedste 10 AstroPay bookmakere i 2024

AstroPay er et online forudbetalt kort, der giver spillere mulighed for at foretage betalinger og udbetalinger ved hjælp af adskillige metoder. Disse metoder omfatter Visa, MasterCard og Google Pay, en del af over 200 understøttede metoder. Det har over 200 registrerede brugere og kontorer i Storbritannien og Sydamerika.

AstroPay accepteres af mange sportsvæddemålssider fra forskellige regioner, fordi det er enkelt og nemt at bruge. Spillere kan fylde deres væddemålskonti ved hjælp af de virtuelle forudbetalte kort, der tilbydes af støtteoperatører. På denne måde kan spillere modtage deres gevinster uden besvær som at vente på, at en check ankommer med posten.

Bedste 10 AstroPay bookmakere i 2024
Sådan laver du et indskud med AstroPaySådan foretager du en udbetaling med AstroPay
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Sådan laver du et indskud med AstroPay

Sådan laver du et indskud med AstroPay

AstroPay tilbyder også en multi-valuta platform, hvilket betyder, at spillere kan spille i mere end 20 valutaer verden over. Du kan forbinde udbyderen med en bankkonto i ethvert land, men det afhænger af den betalingsmetode, du vil bruge.

Hvis du for eksempel ønsker at indbetale penge ved bankoverførsel, skal det være i det samme land, hvor bankkontoen er placeret.

En anden måde at indbetale på med AstroPay er gennem kredit- eller betalingskort som Visa og MasterCard. For at gennemføre indbetalingen skal du oplyse dit kortnummer, udløbsdatoen og CVC-koden.

For at indbetale penge gennem AstroPay skal du åbne en konto på platformen. Det er gratis at gøre dette, og det tager kun et par minutter. Først skal du oprette dit brugernavn og din adgangskode, og derefter vælge den valuta, du vil have din saldo vist.

Så snart disse oplysninger er sat op, kan du gå videre og indbetale på en af de tilgængelige betalingsmetoder.

Den maksimale indbetalingsgrænse afhænger af væddemålssiden. Det spænder mellem $7000 og $10.000 pr. dag, og det maksimale beløb, der kan indbetales, er $100.000 pr. måned. Derudover er muligheden for mobiltelefon tilgængelig.

Du kan bruge mobilversionen af hjemmesiden til at fuldføre din indbetaling ved at få adgang til AstroPay på din telefon. Alt du skal indtaste dit brugernavn, adgangskode og beløb.

Sådan laver du et indskud med AstroPay
Sådan foretager du en udbetaling med AstroPay

Sådan foretager du en udbetaling med AstroPay

Hvis du ønsker en udbetaling gennem AstroPay, kræves der nogle yderligere oplysninger. Ud over brugernavn og adgangskode skal du bruge dit kortnummer, udløbsdato og CVC-kode samt en kopi af dit ID eller pas.

Det mindste hævebeløb er 100 euro (111 USD), og den maksimale grænse varierer med hver væddemålsside.

For hævninger kan sagsbehandlingstiden tage op til 3 dage. Det afhænger dog af den pågældende sportsbook. For eksempel kan du muligvis få dine penge inden for 24 timer eller, i nogle tilfælde, eller endda på blot et par minutter med visse.

AstroPay er kun et transportbånd, og dets pålidelighed afhænger i vid udstrækning af væddemålssiden, du bruger. Oven i dette kan du bruge mobiltelefonmuligheden til at foretage din udbetaling. Du skal tilgå AstroPay via hjemmesiden på din mobiltelefon og indtaste alle de oplysninger, der kræves af sportsbooken.

Når dette er gjort, venter du to dage på at få din hævning overført til din bankkonto. Hvis det ikke sker, kan du kontakte AstroPay og anmode om dine penge tilbage.

AstroPay er elsket af både betting-entusiaster og bookmakere på grund af faktorer som sikkerhed, tilgængelighed og pålidelighed, som alle er afgørende aspekter af betting.

De understøttede metoder betyder, at spillere kan bruge det overalt i verden. Tilgængeligheden af en mobil overførselsmulighed gør det endnu mere bekvemt, da flertallet af internetbrugere (og sportsvæddere) i dag bruger håndholdte enheder til at få adgang til internettet.

Sådan foretager du en udbetaling med AstroPay
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen