Spil Esports i dag - Vind rigtige penge

Esports-væddemål er den nye gambling-dille i byen. Der spilles tusindvis af virtuelle kampe hver dag, hvor bookmakere tilbyder lukrative odds. Disse online multiplayer-spil er ikke bare sjove at spille, men de er bestemt også værd at se. Vi ved, at det ikke altid er let at følge med i de stadigt skiftende tendenser i bettingverdenen.

Så her hjælper vi dig med at navigere gennem trenden inden for eSports-væddemål og placere dit første eSport-væddemål nogensinde. Der er også nok information om at analysere odds og placere væddemål på de allerbedste esport betting sites. Gør dig klar til at lære!

Spil Esports i dag - Vind rigtige penge
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Hvad er esports-væddemål?

Hvad er esports-væddemål?

Først og fremmest, hvad er esports-væddemål? Nå, esport er enhver form for videospilkonkurrence, der spilles mellem hold eller enkeltpersoner. Den største forskel med traditionelt videospil er, at spillere konkurrerer mod sig selv i e-sport i stedet for computersystemet. Så dybest set er der ingen meningsfuld forskel mellem esports-væddemål og traditionelle betting. Bare at denne gang er indsatsen på virtuelle konkurrencer som bilvæddeløb, hestevæddeløb, fodbold, PUBG osv.

Interessant nok sporer esports-gambling sine rødder tilbage til 40'erne, da det første videospil så lyset. Senere i 50'erne blev Tennis for Two introduceret som det første konkurrencedygtige virtuelle gameplay.

Derefter fortsatte tingene med at eksplodere for e-sport, hvor fremragende spillere blev anerkendt i 80'erne. Flere e-sportskonkurrencer blev introduceret efter fremkomsten af internetteknologi og pc-spil i 90'erne, takket være spil som Doom, StarCraft, Tetris osv. I dag er esport en grundpille i gambling-industrien.

Hvad er esports-væddemål?
Sådan satser du på e-sport

Sådan satser du på e-sport

Som sagt, væddemål på e-sport minder ret meget om traditionelle væddemål. Dog kan væddemålsmarkederne variere en smule. For eksempel kan spillere satse på det hold eller individ, der laver det første drab i spil som League of Legends, PUBG eller Counter Strike. Et andet almindeligt esports-væddemålsmarked er kortvinderen, hvor spillere satser på et hold eller en person, der vinder et bestemt kort.

Med hensyn til betting odds, forbliver alt uændret med esports. Bookies ved, at e-sport tiltrækker internationalt publikum. Som sådan bruger de amerikanske, decimal- og brøkodds. Så afhængigt af hvor du spiller fra, skal du lære at læse oddsene først. Heldigvis er det det, du skal lære næste gang.

Sådan satser du på e-sport
Sådan læser du odds på e-sport

Sådan læser du odds på e-sport

Esport betting odds afspejler sandsynligheden for et kampudfald, og hvad spilleren står til at vinde på hvert marked. Ligesom i traditionelt væddemål repræsenterer lavere odds i e-sport kampens favoritter, hvor holdet med længere odds er underdog. Bemærk dog, at oddsene kan snyde.

Så hvis vi antager, at to e-sportshold har henholdsvis +200 og -200 Moneyline odds. I så fald betyder det, at spillere kan vinde $200, hvis de satser $100 for underdog (+200 odds). Dette gør den samlede gevinst til at være $300 plus den oprindelige indsats. På den anden side kan spillere vinde $100, hvis de satser $200 på den varme favorit (-200 odds). Så igen er det samlede overskud, hvis det foretrukne hold vinder, $300.

I mellemtiden er decimal odds udbredt i Europa, Asien og Afrika. Faktisk er dette de nemmeste odds at læse i gamblingverdenen. Her skal du bare gange oddset med indsatsen for at bestemme den potentielle gevinst. Så antag, at en spiller støtter et hold med 4,2 odds og indsatser på $100, betyder det, at det mulige gevinstbeløb er $420.

Endelig er spillere i Storbritannien og Irland ret fortrolige med Fraktionelle odds. Ligesom decimal odds er disse odds nemme at forstå. For eksempel, når du støtter et hold med 5/1 odds, og du satser $100, er det potentielle afkast $500 (5x$100/). Du skal bare gange det øverste ciffer med indsatsen og derefter dividere resultatet med det nederste tal.

Sådan læser du odds på e-sport
De bedste esports betting-websteder

De bedste esports betting-websteder

Sagen er, at e-sportsvæddemål er almindeligt i de fleste sportsbooks. Nogle bookmakere tilbyder dog langt flere markeder og bedre odds end andre. Bortset fra disse to er nedenfor nogle af de ting, du skal overveje, når du vælger en esports bookie:

Spilvariationen: I esports-væddemål, jo flere, jo bedre. Det er fordi der er mange e-sportskonkurrencer bortset fra Counter Strike: Global Offensive og Dota 2. Selvom disse to spil tilbyder flere væddemålsmarkeder på de fleste gamblingsider, tilføjer nogle operatører titler som League of Legends, Fortnite, PUBG og mere.

Sikkerhed og sikkerhed: Naturligvis ønsker alle spillere at spille på et spillested, hvor deres personlige oplysninger og penge er sikre. Hvis du er en af dem, skal du sørge for, at en juridisk instans giver licens til bettingsiden. Et sikkert spilsted bør også bruge SSL-kryptering (Secure Socket Layer) for at beskytte spillerdata. For at vide dette skal du kontrollere, om webstedets URL har et hængelåsikon i starten.

  • Sikker og hurtig udbetaling: Når du tilslutter dig esports-væddemålsverdenen, er den oprindelige idé at tjene penge og udbetale så hurtigt som muligt. Så de bedste væddemålssider skal behandles indskud og hævninger hurtigt nok. Det er dog ualmindeligt at finde øjeblikkelige udbetalinger.
  • Live betting: Live- eller in-play-væddemål skal placeres højt på din tjekliste, hvis du vil have den ultimative esport-væddemålsoplevelse. Normalt byder live professionelle turneringer på spændende action og højoktan drama. Så brug dine analytiske evner til at slå et slag.
  • Kunde support: Tilbyder esports betting-siden live chat support? Hvis ikke, er de så let tilgængelige via telefon, e-mail eller sociale medier? Plus, hvad er deres ry blandt spillere? Besvar disse forespørgsler, før du vælger en bettingside.
De bedste esports betting-websteder
Hvordan fungerer Esports betting bonusser?

Hvordan fungerer Esports betting bonusser?

Som traditionel online betting bonusser, esports betting bonusser er belønninger givet til spillere af sportsbook. Typisk vil bookmakeren give bonusser til nye spillere, som opretter en konto med succes. Derudover får loyale spillere også et væld af bonusser efter at have opfyldt specifikke betingelser.

Når det er sagt, skal nye spillere muligvis indbetale et minimumsbeløb for at få bonusbelønningen. Men det er ikke altid sandt, da nogle bookmakere vil aktivere bonussen med det samme uden at bede om en indbetaling.

Uanset hvad, skal du læse esports bonusvilkårene omhyggeligt, før du gør krav på den. Nogle bookmakere kan også have brug for, at spillere indtaster en bonuskode for at aktivere den.

Hvad angår loyale spillere, kan bookeren tilbyde lejlighedsvise indbetalingsbonusser og cashback. Du skal med andre ord gøre noget først for at få denne bonus. For eksempel kan oddsmakeren beslutte at refundere en vis procentdel af det samlede ugentlige eller månedlige indsatsbeløb.

Alt i alt er esports betting bonusser gavnlige for både spilleren og operatøren. Med en overfyldt online betting plads, vil bookmakerne helt sikkert nøjes med et attraktivt velkomsttilbud. Med hensyn til spilleren er chancen for at få en freebie fra de normalt nærige bookmakere en velkommen tilføjelse.

Hvordan fungerer Esports betting bonusser?
Esports betting tips og tricks

Esports betting tips og tricks

For en nybegynder kan væddemål på e-sport virke skræmmende i starten. Nå, det er nok rigtigt, at overveje at esports-væddemål kræver noget engagement og hårdt arbejde for at reducere det.

Når det er sagt, vil du indstille dig selv til fiasko, hvis du ikke ved noget om top-tier esports-spil. Så gør det til din virksomhed at undersøge noget om StarCraft, League of Legends, Dota 2 og andre titler. Hvis det er muligt, skal du spille spillene først, før du satser på et spil.

Efter at have gjort dig bekendt med spillene, fortsæt med at oprette et spillebudget. Oprettelse af et gamblingbudget er en afprøvet teknik, der holder væddere ved at spille i længere tid uden at gå overbord. Det er tilrådeligt at opdele bankrollen i mindre enheder for at undgå at sprænge det hele på et enkelt esports-væddemål. Husk, intet garanteret i gambling-industrien

Til sidst og endnu vigtigere, lad være med at satse med følelser. Lær i stedet at time legen, og hvornår du skal kaste håndklædet i ringen. I de fleste tilfælde handler betting om held. Derfor kan nogle dage være gode eller dårlige end andre. Kort sagt, lad være med at jage tab eller satse hele byttet med håbet om at sende bookeren til rengøringspersonalet.

Esports betting tips og tricks
Ansvarligt spil

Ansvarligt spil

For at være en succesrig gambler er det ikke en mulighed at omfavne ansvarligt spil. Det betyder, at det er et must at tage fuld kontrol over dine væddemålssessioner.

Som nævnt ovenfor, vil et væddemålsbudget og timing af dit spil gå langt i retning af at regulere din tid på sportsbook. Ved også, hvornår du skal stoppe eller søge hjælp, hvis du føler, at ludomani er ved at indhente dig. Og frem for alt skal du behandle væddemål som et tidsfordriv og ikke et erhverv.

Ansvarligt spil
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Hvordan videospil og online væddemål sammenlignes
2023-11-07

Hvordan videospil og online væddemål sammenlignes

Har du som spilleentusiast nogensinde fundet dig selv splittet mellem verden af ​​videospil og online betting? Har du nogensinde undret dig over, hvordan disse to populære former for underholdning sammenlignes? Videospil har revolutioneret den måde, vi interagerer med teknologi på, ved at levere fængslende fortællinger og spændende gameplay. På den anden side er online væddemål blevet en stor aktør i underholdningsindustrien, der tilbyder spændingen ved at placere væddemål og potentialet for lukrative gevinster.

Twitch forbyder livestreamere fra reklamer på hudvæddemålssider
2023-07-31

Twitch forbyder livestreamere fra reklamer på hudvæddemålssider

Esports-væddemål er blevet et massivt fænomen blandt traditionelle sportsbetting-fans. Denne væddemålstype giver spillerne mulighed for at forudsige resultaterne af Esports-kampe som Valorant, CS:SO, Dota 2 og mere.

2022 eSports mest ventede begivenheder
2022-03-09

2022 eSports mest ventede begivenheder

eSports betting har cementeret sin position inden for sportsvæddemål online i løbet af de sidste par år. Covid-pandemien gav næring til væksten, som afbrød almindelige sportsbegivenheder og efterlod spillere begrænsede væddemålsmuligheder. Der er adskillige eSports-begivenheder planlagt til begyndelsen af 2022, som vil præsentere adskillige muligheder for professionelt sportsvæddemål. Nogle af de bedste eSports-begivenheder 2022, der er værd at holde øje med, er fremhævet nedenfor.